Zoek een opleiding

Meer
16 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Detectie van berengeur aan de slachtlijn: Opleiding kwaliteitsverantwoordelijke (FEBEV)

(1)
Voedingstechnologie
Bij het verhitten van vlees en vet van intacte beren kan een onaangename geur vrijkomen. In deze bedrijfsinterne opleiding wordt de Kwaliteitsverantwoordelijke getraind in de detectie van berengeur en de praktische aanpak van de berengeurexperten en implementatie van detectie aan de slachtlijn.
Opleidingscentra
ILVO-T&V 370
bekijk opleiding

Diervriendelijk en efficiënt omgaan met de dieren op het slachthuis (Febev)

(1)
Voedingstechnologie
In deze op maat opleiding in het bedrijf leren de betrokken werknemers efficiënt en diervriendelijk om te gaan met de slachtdieren. Als basis worden de analyse en conclusies van een uitgevoerde dierenwelzijnaudit gebruikt.
Opleidingscentra
Katholieke Hogeschool der Kempen (Thomas More)
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (online) (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food contact materials: generieke bijlage aan AC gidsen (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Safety Culture (online) (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Krijg het nodige inzicht voor implementatie, meting en/of continue verbetering van ‘food safety culture’. Er wordt ook dieper ingegaan op het whistleblower-concept: wie als vertrouwenspersoon aanstellen, hoe opvolgen en hoe registreren?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

HACCP-stappenplan & methodiek gevarenanalyse (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Hoe voorbereiden op een FAVV-inspectie? (Febev,VIP)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
ploegbaas
productiemedewerker
productieoperator
uitsnijder-uitbener
verpakkingsoperator
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de microbiologie (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Interne auditortraining voor de vleessector (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Terug naar boven