Zoek een opleiding

Meer
20 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Allergenen: hoe reinigen, opsporen en valideren? (Febev/Fenavian) online

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Detectie van berengeur aan de slachtlijn: Opleiding kwaliteitsverantwoordelijke (FEBEV)

(1)
Voedingstechnologie
Bij het verhitten van vlees en vet van intacte beren kan een onaangename geur vrijkomen. In deze bedrijfsinterne opleiding wordt de Kwaliteitsverantwoordelijke getraind in de detectie van berengeur en de praktische aanpak van de berengeurexperten en implementatie van detectie aan de slachtlijn.
Opleidingscentra
ILVO-T&V 370
bekijk opleiding

Detectie van berengeur aan de slachtlijn: Verificatie trainingstraject en training vetstalen (FEBEV)

(1)
Voedingstechnologie
Bij het verhitten van vlees en vet van intacte beren kan een onaangename geur vrijkomen. In deze bedrijfsinterne opleiding wordt de verificatie van de gevoeligheid van de experten bekeken. De correcte uitvoering van de driehoekstesten met vetstalen via de soldeerboutmethode wordt bestudeerd.
Opleidingscentra
ILVO-T&V 370
bekijk opleiding

Dierenwelzijnaudit (Febev)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Katholieke Hogeschool der Kempen (Thomas More)
bekijk opleiding

Erkende classificeerder runder- en varkenskarkassen (Febev)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
U Gent
bekijk opleiding

Etiketteren met e-teken (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hier leert u wat wel en niet op een etiket thuishoort! Speciale aandacht voor ‘grijze zones’ etiketteringswetgeving. Praktijkvoorbeelden om op een ‘correcte’ manier te leren etiketteren. Europese verordening 1169/2011 ‘Food Information to Consumers’.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Safety Culture (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

HACCP-stappenplan & methodiek gevarenanalyse

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de microbiologie (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Kennismaking met levensmiddelenwetgeving (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Terug naar boven