Zoek een opleiding

Meer
23 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Allergenen: hoe reinigen, opsporen en valideren? (Febev/Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Wat zijn allergenen en hoe krijgen we ze weg door middel van reiniging? Hoe moeten we ze analyseren en detecteren? Via opdrachten leer je de aandachtspunten bij monstername, welke sneltesten beschikbaar zijn en hoe je resultaten interpreteert.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Detectie van berengeur aan de slachtlijn: Opleiding kwaliteitsverantwoordelijke (FEBEV)

(1)
Voedingstechnologie
Bij het verhitten van vlees en vet van intacte beren kan een onaangename geur vrijkomen. In deze bedrijfsinterne opleiding wordt de Kwaliteitsverantwoordelijke getraind in de detectie van berengeur en de praktische aanpak van de berengeurexperten en implementatie van detectie aan de slachtlijn.
Opleidingscentra
ILVO-T&V 370
bekijk opleiding

Diervriendelijk en efficiënt omgaan met de dieren op het slachthuis (Febev)

(1)
Voedingstechnologie
In deze op maat opleiding in het bedrijf leren de betrokken werknemers efficiënt en diervriendelijk om te gaan met de slachtdieren. Als basis worden de analyse en conclusies van een uitgevoerde dierenwelzijnaudit gebruikt.
Opleidingscentra
Katholieke Hogeschool der Kempen (Thomas More)
bekijk opleiding

Etiketteren met e-teken (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (online) (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food contact materials: generieke bijlage aan AC gidsen (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Food Fraud en Product Integrity (online) (Febev)

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe kan je Food Fraud en Product Integrity integreren in het bestaande kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsysteem? Welke zijn de gevoelige grondstoffen en hoe kan kwetsbaarheid ingeschat worden?
Opleidingen voor o.a.

kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Safety Culture (online) (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Krijg het nodige inzicht voor implementatie, meting en/of continue verbetering van ‘food safety culture’. Er wordt ook dieper ingegaan op het whistleblower-concept: wie als vertrouwenspersoon aanstellen, hoe opvolgen en hoe registreren?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

HACCP-stappenplan & methodiek gevarenanalyse (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.
Opleidingscentra
Terug naar boven