19 opleidingen gevonden.
Sorteer
Technische dienst: taken en verantwoordelijkheden binnen een kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem
(5)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hygiënebewustzijn, orde en netheid en communicatie met Productie en Kwaliteit komen in deze opleiding voor medewerkers van de Technische Dienst aan bod. Ook de basisprincipes van HACCP worden toegelicht.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
ploegbaas
technicien onderhoud
verantwoordelijke onderhoud
Opleidingscentra
Crisiscommunicatie in geval van Recall (online)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Naast een efficiënt incidentmanagementsysteem heb je bij een voedselcrisis een proactieve communicatie-aanpak nodig om professioneel te communiceren met interne en externe doelgroepen. Deze opleiding reikt je hiervoor tips, advies en technieken aan.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Oorsprongsetikettering (online) (Fenavian, Febev)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Ongedierte: een preventieve aanpak voor voedingsbedrijven
(4)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding geeft praktische informatie om deelnemers zelf in staat te stellen om aan ongediertebeheersing te doen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de opmaak van een ongediertebeheersingsplan waardoor probleemsituaties beter worden ingeschat.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Functionaris Dierenwelzijn - Animal Welfare Officer (Febev)
(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Kennismaking met levensmiddelenwetgeving (Febev)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Uitwerken van een monstername-en analyseplan (online) (Febev)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Food Safety Culture (online) (Febev, Fenavian)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Krijg het nodige inzicht voor implementatie, meting en/of continue verbetering van ‘food safety culture’. Er wordt ook dieper ingegaan op het whistleblower-concept: wie als vertrouwenspersoon aanstellen, hoe opvolgen en hoe registreren?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra