Doelgroep

Kwaliteitsverantwoordelijken werkzaam in een vleesverwerkend bedrijf.


Doelstelling

Inzicht krijgen in de verschillende reinigingstechnieken om de voor jouw bedrijf meest efficiënte methode te kunnen kiezen.

Weten hoe je een validatietest opstelt en hoe je daarbij zelf testen kan uitvoeren of extern uitbesteedt.


Voorkennis

Enige voorkennis wat allergenen zijn, welke in jouw bedrijf aanwezig zijn en welke reinigingsmethode in jouw bedrijf wordt toegepast is een meerwaarde maar niet vereist.


Inhoud

•      wat zijn allergenen - structuur, reacties, verschil allergie & intolerantie

•      reinigingsprocedures, verschillende droge en natte technieken

•      validatie & verificatie

•      analysemethoden: drempelwaarden & allergenendetectie


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Referentie
IPV/252/41/0169/89337/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Tijdsduur
4 uur, geen VOV
Datums
nog te bepalen
Uren
09h00-13h00
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Lieselot Heyse (AMNorman BV)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven