Doelgroep

Kwaliteitsverantwoordelijken werkzaam in een vleesverwerkend bedrijf.


Doelstelling

Inzicht krijgen in de verschillende reinigingstechnieken om de voor jouw bedrijf meest efficiënte methode te kunnen kiezen.

Weten hoe je een validatietest opstelt en hoe je daarbij zelf testen kan uitvoeren of extern uitbesteedt.


Voorkennis

Enige voorkennis wat allergenen zijn, welke in jouw bedrijf aanwezig zijn en welke reinigingsmethode in jouw bedrijf wordt toegepast is een meerwaarde maar niet vereist.


Inhoud

•      wat zijn allergenen - structuur, reacties, verschil allergie & intolerantie

•      reinigingsprocedures, verschillende droge en natte technieken

•      validatie & verificatie

•      analysemethoden: drempelwaarden & allergenendetectie


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Online
- Online
Referentie
400985
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of maakt deel uit van een ondernemingsgroep met meer dan 100 werknemers): € 150,00 per deelnemer per dag (halve dag = € 75,00)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
- Alle andere PC: € 350,00 per deelnemer per dag
Tijdsduur
4:00
Uren
09:00 - 13:00
Aantal inschrijvingen
1/15
Lesgevers
AMNorman BV
Praktische info

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven