map

Vanuit Gent, Antwerpen en Leuven

U rijdt richting Brussel, en gaat u de ring op (R0). Van in Groot-Bijgaarden volgt u die R0 richting Mons/Bergen - Charleroi. Op de R0 neemt u afrit 14 Anderlecht Moortebeek, en draait dan links onder de R0 door.

U rijdt langs het shoppingcenter Westland op de Sylvain Dupuislaan en rijdt altijd rechtdoor. Opgepast: bij de tweede verkeerslichten draait de hoofdbaan links weg, maar u blijft rechtdoor rijden: de Sylvain Dupuislaan wordt verder de Erasmusstraat,

Deze rijrichting loopt dood op het Rechtsplein: u moet eventjes rechtsaf in de J. Pavezstraat en dan slaat u meteen terug links af: dat is de Aumalestraat, die overgaat in de Birminghamstraat. Deze volgt u ongeveer 500 m.

Als u dan rechts geen bebouwing meer ziet, staat er aan de linkerkant een vrijstaand wit gebouw op nr 225: IPV bevindt zich daar op de derde verdieping.

Vanuit richting Bergen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw,...

R0 Afrit 14 Anderlecht Moortebeek, en onderaan de afrit draait u rechtsaf. Dit is de Sylvain Dupuislaan. U volgt dan de beschrijving zoals hierboven.

Vanuit Brussel centrum

Vanop de kleine Ring naar de Anderlechtsepoort, hier verlaat u de Ring en volgt de Bergensesteenweg. Hier neemt u de 4de straat rechts, de Ropsy Chaudronstraat (waaraan de slachthuizen gelegen zijn en waar ook de tram door rijdt). Aan de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf (Birminghamstraat). Aan het rondpunt rechtdoor, IPV bevindt zich in het tweede gebouw rechts na het rondpunt op de derde verdieping.

Dichtbij IPV liggen twee metrostations: Jacques Brel en Delacroix

Brussel Centraal -> Jacques Brel

Neem de trein tot in Brussel Centraal. Van daar neemt u de metro lijn 5 richting Erasmus tot station Jacques Brel. Uitgang Birminghamstraat: als u buiten stapt wandelt u naar links, u komt onmiddellijk bij gebouw Salix waar IPV zich bevindt.

Brussel Zuid -> Delacroix

Neem de trein tot in Brussel Zuid. Van daar neemt u de metro lijn 2 of 6, richting Boudewijn/Simonis tot station Delacroix. Uitgang Birminghamstraat: als u buiten stapt wandelt u naar links, net voorbij het rond punt ligt het gebouw Salix waar IPV zich bevindt.

Terug naar boven