Doelgroep

Kwaliteitsverantwoordelijken en management werkzaam in de vleesindustrie.

 

Doelstelling

De opleiding heeft tot doel inzichten te verwerven m.b.t. de begrippen ‘food safety culture’ en ‘whistleblower’.

Wat is ‘food safety culture’ en hoe implementeren?

 

Methode

Een interactieve en pragmatische aanpak (tips & tricks uit de praktijkervaring van de lesgever) gecombineerd met ervaringsuitwisseling tussen de cursisten.


Inhoud

·       eisen in wetgeving en commerciële normen

·       interpretation guidelines

·       uitwerken van een kwaliteits- en voedselveiligheidscultuur: hoe begin ik? - Meten van de Food Safety Cultuur: toelichting van diverse methodieken

·       analyseren

·       uitwerken van het actieplan: tips & tricks

·       effectiviteit meten

 

De opleiding gaat door vanaf 4 deelnemers.

 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hotel Van der Valk (Drongen)
Baarleveldstraat 2 - 9031 DRONGEN (Tel. 09 22 674 32)
Referentie
400990
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of maakt deel uit van een ondernemingsgroep met meer dan 100 werknemers): € 150,00 per deelnemer per dag (halve dag = € 75,00)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
- Alle andere PC: € 350,00 per deelnemer per dag
Tijdsduur
7:00
Uren
09:00 - 16:00
Aantal inschrijvingen
1/12
Lesgevers
Eva Moens Consult BV
Praktische info

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven