Zoek een opleiding

Meer
19 opleidingen gevonden.

Sorteer

bekijk opleiding

Workshop: de STEM van moleculair koken

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je krijgt inzicht in de wetenschap achter “moleculaire” kooktechnieken.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Voeding, microbioom en gezondheid

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Op elke vierkante centimeter van ons lichaam vinden we bacteriën. Maar wat moeten we ermee? Vandaag de dag is het een hot topic en wordt er veel onderzoek rond gedaan.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

Inleiding tot levensmiddelenmicrobiologie: pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling–STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Viennoiserie

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Voedingshygiëne

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Hoe belangrijk is het om hygiënisch te werken en waar schuilen de gevaren in een keuken naar voedselbesmettingen toe.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Sociale media als marketing tool

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Social media is niet meer weg te denken als marketing tool. Tijdens deze opleiding leren we sociale mediakanalen optimaal gebruiken en uitbouwen om een nieuwe, jonge doelgroep te bereiken. We analyseren welk materiaal (tekst/video/foto) kan worden ingezet en hoe dit online de grootste impact heeft.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Verwerking van voedseloverschotten

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
De aandacht om bij de productie van voedingsmiddelen rekening te houden met de verwerking van overschotten wordt steeds groter.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding worden de processen pasteuriseren, steriliseren en snelkoelen nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
Terug naar boven