Zoek een opleiding

Meer
25 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

afSTEMmen op food suikervrij cake

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Productontwikkeling en STEM vormen een perfecte match! Hogeschool VIVES reikt tools en handvaten aan om samen met leerlingen suikerarme cake te ontwikkelen. Naast het didactische luik wordt er ook gefocust op het technologische aspect.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

BASIS HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Blik op techniek in de industrie: Sensortechnologie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 (Engels)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe tempereer-, vormtechnieken en ideeën aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Coaching voor trajectbegeleiders leren en werken

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze praktische opleiding ondersteunt trajectbegeleiders om hun rol professioneel op te nemen. Er wordt o.a. ingezoomd op succesfactoren voor een goed traject, voorbereiding van de jongeren en het online evalueren via de opvolgingstool van Alimento.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De nieuwe voedingsdriehoek

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Gezond eten: wat is dat nu precies? En hoe zit het met bewegen? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten. Daarom werd alle huidige kennis over gezonde voeding en beweging gebundeld in de nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De wet van het etiket

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket, …
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Duurzaam verpakken

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
De opleiding focust op de eigenschappen van verpakkingsmaterialen, hoe deze voedselverliezen kunnen reduceren, wat eco-design is, hoe bioplastics hierin passen, welke recyclagetechnieken er zijn en welke maatregelen door de overheid worden genomen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Geur en kleur in onze voeding

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Wat zijn de natuurlijke geur- en kleurstoffen in de voeding. Wat is het effect van bereidingsprocessen of bewaring op die kleur. Wat is de chemie achter die geuren. Deze maar ook andere vragen over geuren en kleuren in onze voeding worden tijdens deze opleiding beantwoord.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Het HACCP stappenplan en de basisvoorwaarden: didactische aanpak voor leerlingen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze training worden de hygiënische basisvoorwaarden én HACCP uitgediept. Volgende komt aan bod: wat zijn CCP’s, hoe toepassen in een lesomgeving, hoe controleren, …? Didactische tips én voorbeelden zitten vervat in deze training: een aanrader!
Opleidingscentra
Terug naar boven