Zoek een opleiding

Meer
33 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

2-daagse het HACCP stappenplan en de basisvoorwaarden: didactische aanpak voor leerlingen - digitaal

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Volgende komt aan bod: wat zijn CCP’s, hoe deze toepassen in een lesomgeving, hoe controleren ...? Didactische tips én voorbeelden zitten vervat in deze training: een aanrader!
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Consistentie van voeding

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
De consistentie is één van de sensorische eigenschappen van een levensmiddel en vormt de basis van de textuur. Onder de noemer textuur kunnen vele kenmerken van voedsel geplaatst worden.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

De wet van het etiket

(4)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket;
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Duurzaamheid en verpakking

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding staat in het teken van trends en ontwikkelingen in het kader van duurzame voedselverpakkingen.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

E-nummers in de voeding

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Inzicht in additieve stoffen die tijdens het productieproces bewust aan voedingsmiddelen worden toegevoegd om verschillende redenen. Wat zijn de redenen en welke mogelijkheden en/of eventueel keuzes zijn er dan.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Een leerlijn onderzoekend/ontwerpend leren met kaas en brood realiseren, hoe doe je dat?

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In STEM-projecten staat het probleemoplossend werken centraal.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Gefermenteerde voedingsmiddelen – STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Wat is fermenteren nu eigenlijk? Op welke voedingsmiddelen kan je dit toepassen? Welke materialen gebruik je en hoe ga je praktisch aan de slag? In deze opleiding koppelen we theorie aan praktijk.
Opleidingscentra
Terug naar boven