Zoek een opleiding

Meer
6 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De wet van het etiket

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket, …
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Gefermenteerde voedingsmiddelen – STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn de mogelijke voor- en nadelen ervan? Zijn gefermenteerde producten gezonder of net niet, en wat heb je nodig om met fermentatie aan de slag te gaan?
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Onze voeding doorgelicht

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tal van chronische ziektes zoals diabetes type 2, obesitas, hart -en vaatziekten zijn gelinkt aan onze voeding en onze levenswijze. In deze opleiding lichten we onze behoeftes toe in het kader van een evenwichtige voeding.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Pasteurisatie, Sterilisatie en snelkoeling – STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
De basis van microbiologische conserving van voedsel is het doden van alle aanwezige micro-organismen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Theoretische en praktische benadering van tarwe- en bloemkwaliteit

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
Terug naar boven