Zoek een opleiding

Meer
36 opleidingen gevonden.

Sorteer

bekijk alle opleidingen

De wet van het etiket

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Klassiek gebak in een modern kleedje

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk alle opleidingen

Bacteriën in levensmiddelen onder de loep (opleiding levensmiddelenmicrobiologie - STEM)

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Een praktijkgerichte cursus voorzien van de nodige theoretische achtergrondkennis m.b.t levensmiddelenmicrobiologie.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De wereld van Brioches

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding hebben we het over “Brioches”. AmbassadeursDuPain.be zullen uit het eerste boek “Un monde de brioches” een selectie maken waarin verschillende technieken, vullingen en afwerkingen aan bod komen. Typische Franse brioches zullen een étalage vormen met een mooi assortiment.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Plant-based voeding: mogelijkheden en gezondheidsaspecten

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tijdens deze opleiding kijken we naar de beschikbare plant-based ingrediënten en bereidingen en wat we er mee kunnen aanvangen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

TA-dag

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Ons jaarlijkse infomoment voor TA’s
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen - STEM

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze cursus heeft tot doel een inzicht te verwerven over allergenen en het voeren van een degelijk allergenenbeleid, conform de Europese en nationale wetgeving.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BASIS HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Inleiding tot levensmiddelenmicrobiologie: pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling – STEM

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
De basis van microbiologische conserving van voedsel is het doden van alle aanwezige micro-organismen. Warmtebehandeling van producten is een van de belangrijkste technieken daarbij. Bij deze processen kunnen verschillende tijd/temperatuur-combinaties worden toegepast. Hoe berekenen we dit?
Opleidingscentra
Terug naar boven
.