35 opleidingen gevonden
Sorteer
Basis HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen
(2)
Brood- en banketbakkerij
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
Chocolade maken van boon tot reep
(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
Chocolade sierstukken en gebak thema Pasen (Volzet)
(2)
Brood- en banketbakkerij
Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes.
Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.
Opleidingscentra
Chocolade sierstukken en gebak thema Pasen - VOLZET
(2)
Brood- en banketbakkerij
Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes.
Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.
Opleidingscentra
Circulair ondernemen, geef je producten een tweede leven
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
De wet van het etiket ( ½ dag)
(1)
Brood- en banketbakkerij
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket.
Opleidingscentra
Demo Viennoiserie Zonder Grenzen
(4)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Demo Viennoiserie zonder grenzen (Volzet)
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen (VOLZET)
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Future of food: nieuwe trends in de voeding – feiten en fabels ontrafeld
(1)
Brood- en banketbakkerij
In 2 sessies ga je op zoek naar wetenschappelijk onderbouwde argumenten voor en tegen bepaalde voedingshypes en trends. Je leert kritisch kijken naar de effectieve waarde van alternatieve eetpatronen en producten.
Opleidingscentra
Syntra West
Half afgebakken
(1)
Brood- en banketbakkerij
Voorgebakken producten in al zijn facetten.
Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,…
Nabakken en evalueren.
Opleidingscentra