Zoek een opleiding

Meer
26 opleidingen gevonden.

Sorteer

bekijk alle opleidingen

Klassiek gebak in een modern kleedje

(4)
Brood- en banketbakkerij
In deze demo zal Thomas Mahou INBP verschillende klassieke gebakjes omtoveren in een hedendaags en modern jasje. Hierbij zal hij gebruik maken van nieuwe technieken en handelingen om op een zo efficiënt mogelijke manier mooie hedendaagse patisserie te creëren die zeer herkenbaar is.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

De wet van het etiket

(2)
Brood- en banketbakkerij
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

De wereld van Brioches

(1)
Brood- en banketbakkerij
In deze opleiding hebben we het over “Brioches”. AmbassadeursDuPain.be zullen uit het eerste boek “Un monde de brioches” een selectie maken waarin verschillende technieken, vullingen en afwerkingen aan bod komen. Typische Franse brioches zullen een étalage vormen met een mooi assortiment.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

E-nummers in de voeding

(2)
Brood- en banketbakkerij
Inzicht in additieven die tijdens het productieproces bewust aan voedingsmiddelen worden toegevoegd om verschillende redenen. Wat zijn de redenen en welke mogelijkheden en/of eventueel keuzes zijn er dan?
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Gekoelde degen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gekoelde degen zorgt voor zeer flexibel werken en je kan je energiekosten beperken. Daags voordien degen draaien en verwerken om 24 tot 48u later af te bakken. Lange rijs, optimale smaak en korst, flexibel werken, wanneer jij of je klant het wenst.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Brood- en banketbakkerij
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
Terug naar boven
.