Zoek een opleiding

Meer
15 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Basiscursus zuiveltechnologie voor arbeiders (BCZ)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk opleiding

Erkende classificeerder runderenkarkassen / varkenskarkassen (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
U Gent
bekijk opleiding

Etiketteren met e-teken.(Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering van diervoeders - basis.(Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering van diervoeders - update.(Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Functionaris Dierenwelzijn - Animal Welfare Officer (Febev, NVP, VIP)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Gevareninventarisatie & risico-analyse grondstoffen (Fenavian,Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
Opleidingscentra
bekijk opleiding

HACCP-stappenplan & methodiek gevarenanalyse (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

How to export chocolates to China? (Choprabisco)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de microbiologie.(Febev, Fenavian)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Terug naar boven