Zoek een opleiding

Meer
46 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

Basiscursus zuiveltechnologie voor arbeiders (BCZ)

(1)
Voedingstechnologie
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk alle opleidingen

Basiscursus zuiveltechnologie voor bedienden (BCZ)

(2)
Voedingstechnologie
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
boekhouder
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
opleidingsverantwoordelijke / HR manager
secretaresse
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
vertegenwoordiger
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk opleiding

Batters & coating: hoe maak ik de juiste ingrediëntenkeuze

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bedrijfsgeassisteerde keuringen in pluimveeslachthuizen

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
U Gent
bekijk opleiding

Biofilms in de voedingsindustrie: preventie en detectie

(1)
Voedingstechnologie
Biofilms zijn vaak de oorzaak van (zware) besmettingen van voedingswaren. Ze liggen aan de basis van 40% van toxische infecties. Het is een continue zoektocht dit type besmetting te voorkomen. Meerdere onderzoeksinstellingen en bedrijven werken samen op zoek naar innovatieve oplossingen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade maken: van boon tot reep

(1)
Voedingstechnologie
In deze opleiding leren we chocolade maken startende van gefermenteerde en gedroogde cacaobonen. We gebruiken de kennis en methodes van de Maya’s om vervolgens praktisch aan de slag te gaan met professionele labo machines om een kwaliteits reep te maken.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulaire economie: implicatie van de Single Use Plastics directive (Choprabisco) (online)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulaire economie: implicaties van de Single Use Plastics directive

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De toekomst van verpakkingen: actieve&intelligente verpakkingen(online)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
Opleidingscentra
PACK 4 FOOD VZW
Terug naar boven