Zoek een opleiding

Meer
20 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Allergenen: hoe reinigen, opsporen en valideren? (Febev/Fenavian) online

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Online
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

Kwaliteitsverantwoordelijke
Laborant
Productiemedewerker
Uitsnijder-Uitbener
Opleidingscentra
Hotel Van der Valk (Drongen)
bekijk opleiding

Crisiscommunicatie in geval van Recall

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Naast een efficiënt incidentmanagementsysteem heb je bij een voedselcrisis een proactieve communicatie-aanpak nodig om professioneel te communiceren met interne en externe doelgroepen. Deze opleiding reikt je hiervoor tips, advies en technieken aan.
Opleidingen voor o.a.

Assistent Kwaliteitsverantwoordelijke
Kwaliteitsverantwoordelijke
Ploegbaas
Verantwoordelijke Productie
Opleidingscentra
Van der Valk Hotel Nazareth
bekijk opleiding

Dierenwelzijnaudit (Febev)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Katholieke Hogeschool der Kempen (Thomas More)
bekijk opleiding

Erkende classificeerder runder- en varkenskarkassen (Febev)

(1)
Voedingstechnologie
Je leert het SEUROP-classificatiesysteem van varkens of runderen. Slagen voor het examen zorgt ervoor dat je als erkend classificeerder je job mag uitoefenen in het slachtuis waar je aan verbonden bent.
Opleidingscentra
U Gent
bekijk opleiding

Etiketteren met e-teken (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hier leert u wat wel en niet op een etiket thuishoort! Speciale aandacht voor ‘grijze zones’ etiketteringswetgeving. Praktijkvoorbeelden om op een ‘correcte’ manier te leren etiketteren. Europese verordening 1169/2011 ‘Food Information to Consumers’.
Opleidingscentra
Hotel Van der Valk (Drongen)
bekijk opleiding

Food Safety Culture (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Hotel Van der Valk (Drongen)
bekijk opleiding

HACCP-stappenplan & methodiek gevarenanalyse

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.
Opleidingscentra
Hotel Van der Valk (Drongen)
bekijk opleiding

Inleiding tot de microbiologie.(Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingen voor o.a.

Assistent Kwaliteitsverantwoordelijke
Kwaliteitsverantwoordelijke
Verantwoordelijke Productie
Verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
ALDHEM Horeca Group NV
bekijk opleiding

Kennismaking met levensmiddelenwetgeving (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
ALDHEM Horeca Group NV
bekijk alle opleidingen

Ongedierte: een preventieve aanpak voor voedingsbedrijven

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding geeft praktische informatie om deelnemers zelf in staat te stellen om aan ongediertebeheersing te doen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de opmaak van een ongediertebeheersingsplan waardoor probleemsituaties beter worden ingeschat.
Opleidingen voor o.a.

Assistent Kwaliteitsverantwoordelijke
Kwaliteitsverantwoordelijke
Ploegbaas
Verantwoordelijke Productie
Opleidingscentra
Ondernemerscentrum Roeselare
Terug naar boven