Zoek een opleiding

19 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Basisopleiding allergenen (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Het hoe en waarom v.d. basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord, incl. dierenwelzijn. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
ploegbaas
productiemedewerker
productieoperator
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke productie
verpakkingsoperator
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulaire economie: beleid en impact op verpakkingsmaterialen voor de vleessector (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Crisiscommunicatie in geval van Recall

(2)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Virtuele cursus Naast een efficiënt incidentmanagementsysteem heb je bij een voedselcrisis een proactieve communicatie-aanpak nodig om professioneel te communiceren met interne en externe doelgroepen. Deze opleiding reikt je hiervoor tips, advies en technieken aan.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering van diervoeders - update.(Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Hier leert u wat wel en niet op een etiket thuishoort! Speciale aandacht voor ‘grijze zones’ etiketteringswetgeving. Praktijkvoorbeelden om op een ‘correcte’ manier te leren etiketteren. Europese verordening 1169/2011 ‘Food Information to Consumers’.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Contact Materials : generieke bijlage aan AC gidsen (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Hoe voorbereiden op een FAVV-inspectie? (Febev,VIP)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
ploegbaas
productiemedewerker
productieoperator
uitsnijder-uitbener
verpakkingsoperator
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de microbiologie.(Febev, Fenavian)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Kennismaking met levensmiddelenwetgeving (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
Opleidingscentra
Terug naar boven