Zoek een opleiding

Meer
31 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding situeert het belang van 5S, biedt kennis inzake de 5S-methodiek en belicht de valkuilen bij het starten met 5S.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (basis)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (gevorderden)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze gevorderden opleiding geeft een overzicht van de wettelijke en commerciële eisen. Het geeft een overzicht van de analysemethoden en behandelt de effecten matrix.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen: fundamentele kennis (online)

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. In deze opleiding krijg je een uitgebreid inzicht in de problematiek van voedselallergieën en allergenen, de wetgeving hieromtrent en de implementatie van een allergenenbeheersysteem.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Alternatieve bestrijdingstechnieken (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Alternatieven voor chemische reiniging zoals UV-straling, koper-zilverionisatie, oxidatieve stoffen (chloor, ozon, peroxide) … komen aan bod in deze opleiding.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid op de werkvloer (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
boekhouder
chauffeur - leverancier
heftruckchauffeur
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
magazijnier
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
orderpicker
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
secretaresse
slager
technicien onderhoud
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
vertegenwoordiger
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

BRC-standaard versie 9: Highlights (online)

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Ben je al vertrouwd met de BRC-standaard? Deze opleiding spitst zich enkel toe op de highlights in BRC versie 9
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Claims (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding geeft een volledig inzicht in de Claimsverordening 1924/2006 en de voorwaarden om voedings- en gezondheidsclaims te mogen gebruiken.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hier leert u wat wel en niet op een etiket thuishoort! Speciale aandacht voor ‘grijze zones’ etiketteringswetgeving. Praktijkvoorbeelden om op een ‘correcte’ manier te leren etiketteren. Europese verordening 1169/2011 ‘Food Information to Consumers’.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Food Defense (online)

(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verwerf inzicht in de betekenis en achtergrond van Food Defense en opleiding van het Food Defense-team. We belichten normen en klantenstandaarden, mogelijke bedreigingen en hoe we deze bedreigingen kunnen evalueren en voorkomen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Fraud (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding richt zicht tot kwaliteitsverantwoordelijken, plant managers, Food Fraud coo¨rdinatoren en aankoopverantwoordelijken die een beheersplan willen opzetten om voedselfraude te voorkomen en de productintegriteit te garanderen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Terug naar boven