Zoek een opleiding

7 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Alles over roomijs door Nils Hendrikse (Nederlands)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk alle opleidingen

Chocolade 1.0 (Engels)

(2)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 by Ramon Morato (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Petit fours & Mignardises (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

School of ice: luxe frisco's en lolly's

(1)
Bakkers
n deze opleiding bereiden we ijs, roomijs en sorbets en verwerken we ze tot luxefrisco's, ijslolly's en zoete ijstapas. We kiezen voor frisse en zomerse sorbetsmaken, smoothie-ijs, coatings en knetterende versieringen.
Opleidingscentra
Syntra West - Campus Brugge
bekijk opleiding

Specialisatie verfijnde pralines - vruchten - noten

(1)
Bakkers
Focus op verfijnde pralines met kwalitatieve producten en origine chocolades, vertrekkende van een aantal basis componenten die in verschillende variaties en toepassingen afgewerkt kunnen worden, met aandacht voor regionale producten zoals 'vergeten' Belgische fruitsoorten.
Opleidingscentra
Syntra West - Campus Brugge
bekijk opleiding

Specialisatie verfijnde pralines: Streekproducten

(1)
Bakkers
Chocoladeproducten combineren met lokale smaakmakers kan een grote troef zijn op commercieel gebied. Als twee mooie producten op een verfijnde wijze samengebracht wroden, geniet de klant van een totaalproduct met verhaal.
Opleidingscentra
Syntra West - Campus Brugge
Terug naar boven