Verdere informatie en inschrijving via : Chocolate Pralines & Bars- House of Chocolate


Lesgever David Redon
Neem deel aan onze volgende masterclass over chocoladerepen en pralines met chef David Redon, die bekend staat om het gebruik van verfijnde technieken en uitgebalanceerde smaakcombinaties, door trends en producten te combineren die visueel aantrekkelijk zijn.
Tijdens deze 2-daagse masterclass ga je maar liefst 15 verschillende chocolade-toepassingen maken, van bonbons en pralines tot nougat en chocoladerepen. Samen met chef David ontdek je verschillende decoratietechnieken en speel je met smaken en texturen.
Na deze masterclass zal het maken van de perfecte praline een tweede natuur voor je zijn..


Alimento-tussenkomst
Alimento voorziet voor deze masterclass een financiële tegemoetkoming van max. €150/dag/deelnemer voor werknemers PC118/220 en voor leerkrachten bakkerij. Als de patroon (bakker/chocolatier) met de werknemer meekomt, dan geniet deze ook dezelfde voorwaarden.
Voorwaarden Alimento-tussenkomst voor deze opleidingen zie website Voorwaarden Alimento-tussenkomst

Praktisch

Referentie
IPV/252/43/2201/85958/01
Startdatum
23/09/2025
Datums
23/09/2025, 24/09/2025
Uren
09:00-16:00
Lesgevers
nog vast te leggen
Praktische info




Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven