Verdere informatie en inschrijving via : Chocolate Pralines & Bars- House of Chocolate
Lesgever David Redon
Neem deel aan onze volgende masterclass over chocoladerepen en pralines met chef David Redon, die bekend staat om het gebruik van verfijnde technieken en uitgebalanceerde smaakcombinaties, door trends en producten te combineren die visueel aantrekkelijk zijn.
Tijdens deze 2-daagse masterclass ga je maar liefst 15 verschillende chocolade-toepassingen maken, van bonbons en pralines tot nougat en chocoladerepen. Samen met chef David ontdek je verschillende decoratietechnieken en speel je met smaken en texturen.
Na deze masterclass zal het maken van de perfecte praline een tweede natuur voor je zijn..
Alimento-tussenkomst
Alimento voorziet voor deze masterclass een financiële tegemoetkoming van max. €150/dag/deelnemer voor werknemers PC118/220 en voor leerkrachten bakkerij. Als de patroon (bakker/chocolatier) met de werknemer meekomt, dan geniet deze ook dezelfde voorwaarden.
Voorwaarden Alimento-tussenkomst voor deze opleidingen zie website Voorwaarden Alimento-tussenkomst