Inhoud Masterclass
Verdiep je in de wereld van zoetgetoerde gistdegen en bereid perfect uitziende, naar echte roomboter smakende croissantjes.

Je leert vanaf de basis hoe je een écht goede Franse croissant klaarmaakt. We werken met deeg dat al twee dagen onderweg is. Het resultaat? De heerlijkste verwennerijen waarvoor consumenten zeker in hun auto willen springen.

Aan deze lekkernijen mag je je verwachten: Classic Croissants, Pain au Chocolat, Pain Suisse, Pistache flower, Chocolate Flan, Caramel roll, Cinnamon twist, Passion flower en Raspberry flower.

Verdere informatie en inschrijving via : Chocolate Viennoiserie Masterclass - House of Chocolate


Lesgever Roel Wagenaar
Roel Wagenaars interesse in patisserie en viennoiserie is over de jaren alleen maar gegroeid. Na jarenlang te werken in verschillende toprestaurant en hotels, kreeg hij de smaak voor viennoiserie pas echt te pakken. Wat hem vooral fascineert in zijn de scheikundige aspecten, moderne technieken en prachtige hoogwaardige producten. Roel Wagenaar zoekt in zijn werk graag naar perfectie. Zijn liefde voor croissants en oog voor detail deelt hij dan ook graag met jullie in deze masterclass.


Alimento-tussenkomst
Alimento voorziet voor deze masterclass een financiële tegemoetkoming van max. €150/dag/deelnemer voor werknemers PC118/220 en voor leerkrachten bakkerij. Als de patroon (bakker/chocolatier) met de werknemer meekomt, dan geniet deze ook dezelfde voorwaarden.
Voorwaarden Alimento-tussenkomst voor deze opleidingen zie website Voorwaarden Alimento-tussenkomst

Praktisch

Referentie
IPV/241/43/220104/01
Startdatum
14/05/2024
Datums
14/05/2024, 15/05/2024
Uren
09:00-16:00
Lesgevers
nog vast te leggen
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven