Zoek een opleiding

Meer
11 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Chocolade 1.0 (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolade 1.0 (Nederlands)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolade in bakkerij door Ludovic Deblauwe (Nederlandstalig)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolate 1.0 (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk alle opleidingen

Eindejaars gebak in een mooi kleedje

(4)
Bakkers
Dorian Zonca, Meester Patissier en lesgever bij Bellouet in Frankrijk deelt opnieuw zijn expertise en kunstzinnigheid zodat je je eindejaars gebak naar een hoger niveau kan tillen, met extra aandacht voor nieuwe technieken, een sublieme afwerking enz.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Innovatieve cakes en gourmandises (Nederlands)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Kerst creaties (Nederlandstalig)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Patisserie door Frank Haasnoot (Nederlandstalig)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk alle opleidingen

Respectus Panis

(4)
Bakkers
Respectus Panis De moderne manier van brood maken is niet zo goed. De bakkers willen daarom terug naar de traditionele werk- en productiewijzen. De broodambassadeurs stellen die samen met bakkers, wetenschappers en voedingsdeskundigen weer op punt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Technieken voor moderne chocolade sierstukken (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
Terug naar boven