Zoek een opleiding

Meer
85 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding situeert het belang van 5S, biedt kennis inzake de 5S-methodiek en belicht de valkuilen bij het starten met 5S.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (basis)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (gevorderden)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze gevorderden opleiding geeft een overzicht van de wettelijke en commerciële eisen. Het geeft een overzicht van de analysemethoden en behandelt de effecten matrix.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

ASDA Brand Supplier Sandard

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Tijdens deze opleiding leer je meer over de voedselkwaliteit en -veiligheid volgens de normen van de Britse retailer Asda. Theorie over onder andere Brand Supplier Standard en GFSI-standaarden komen aan bod. Afsluiten doen we met praktijkoefeningen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Autocontrole - opleiding en begeleiding op maat van het bedrijf

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Basisinzicht in de mogelijke gevaren, de HACCP-systematiek, het leren toepassen van de HACCP-principes en het verkrijgen van commitment van de betrokken medewerkers. Ook kan in deze module een nulmeting worden gedaan als basis voor de begeleiding.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Autocontrolewetgeving: wat is 'extra' vereist tov de basisvoorwaarden en HACCP ?

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Beleidsverklaring, functieomschrijvingen, interne audits, afhandeling van klachten … allemaal vereisten gebaseerd op de ISO 9000-principes. Hier maak je kennis met deze vereisten, met de nadruk op de praktische invulling ervan.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid op de werkvloer (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
boekhouder
chauffeur - leverancier
heftruckchauffeur
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
magazijnier
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
orderpicker
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
secretaresse
slager
technicien onderhoud
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
vertegenwoordiger
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BIO-controles en certificatie

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Medewerkers en verantwoordelijken die betrokken zijn bij een ‘bio’-dossier worden via deze opleiding voorbereid op een bio-controle en krijgen inzichten in de bio-regelgeving.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BRC / IFS / ISO 22000 / FSSC 2200 / COMEOS Food Standaard

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
Terug naar boven