85 opleidingen gevonden
Sorteer
5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem (online)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding situeert het belang van 5S, biedt kennis inzake de 5S-methodiek en belicht de valkuilen bij het starten met 5S.
Opleidingscentra
Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
Allergenen management in een maalderij (basis)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.
Opleidingscentra
Allergenen management in een maalderij (gevorderden)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze gevorderden opleiding geeft een overzicht van de wettelijke en commerciële eisen. Het geeft een overzicht van de analysemethoden en behandelt de effecten matrix.
Opleidingscentra
Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Autocontrolewetgeving: wat is 'extra' vereist tov de basisvoorwaarden en HACCP ?
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Beleidsverklaring, functieomschrijvingen, interne audits, afhandeling van klachten … allemaal vereisten gebaseerd op de ISO 9000-principes. Hier maak je kennis met deze vereisten, met de nadruk op de praktische invulling ervan.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (Febev)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid op de werkvloer (online)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
boekhouder
chauffeur - leverancier
heftruckchauffeur
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
magazijnier
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
orderpicker
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
secretaresse
slager
technicien onderhoud
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
vertegenwoordiger
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
BIO-controles en certificatie
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Medewerkers en verantwoordelijken die betrokken zijn bij een ‘bio’-dossier worden via deze opleiding voorbereid op een bio-controle en krijgen inzichten in de bio-regelgeving.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
BRC-standaard versie 9: de standaard volledig toegelicht
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verkrijg kritisch inzicht in de eisen van de BRC 9-standaard, het auditprotocol en de criteria van versie 9. BRC leren gebruiken als interne audit en als middel om een effectief kwaliteitsmanagement in te voeren en te behouden.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
BRC-standaard versie 9: Highlights
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Ben je al vertrouwd met de BRC-standaard? Deze opleiding spitst zich enkel toe op de highlights in BRC versie 9
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Chemische gevaren
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Chemische gevaren veroorzaken vaak kopzorgen. Hoe vind ik vlot de relevante wetgeving? En wat als er (nog) geen wetgeving bestaat? Leer de essentie voor het opzoeken en updaten van chemische gevaren als ondersteuning van de risico-analyse.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra