Zoek een opleiding

14 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Bakkers
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Basis HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen

(1)
Bakkers
Op zoek naar meer info m.b.t. de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid; alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Belgium Chocolate Summit 2020

(1)
Bakkers
The Chocolate Inspiration Conference met nationale en internationale experts dompelt u onder in de laatste trends uit de chocoladewereld.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Confiserie masterclass

(4)
Bakkers
Dorian Zonca van Ecole Gastronomique Bellouet, is terug in ons bakkersatelier in Berchem. Deze demonstratie gaat over confiserie.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Lactose- en glutenintolerantie

(1)
Bakkers
In deze opleiding worden alle aspecten, redenen en vragen rond lactose- en glutenintolerantie ontraadseld, bevraagd en beantwoord, er wordt ook een praktisch gedeelte ingelast.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Oergranen, van volkoren en koren (Richemont)

(4)
Bakkers
'OERGRANEN' gaat over het gebruik van granen zoals : tarwe, rogge, spelt, meerjarige rogge, einkorn & emmer met aandacht voor de gebruikte technologieën.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Theoretische en praktische benadering van de tarwevermaling

(1)
Bakkers
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Theoretische en praktische benadering van tarwe- en bloemkwaliteit

(1)
Bakkers
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Viennosierie zonder grenzen

(1)
Bakkers
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de vershillende opleiddingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Workshop Basis productsamenstelling en voedingswaarde

(1)
Bakkers
Deze workshop start met het vergelijken van producten en productengroepen zodat linken kunnen gelegd worden tussen voedingswaren en ingrediënten en dit met inzicht in gezonde voeding.
Opleidingscentra
Terug naar boven