Zoek een opleiding

Meer
3 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Belgium Chocolate Summit

(2)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens de Belgian Chocolate Summit komen volgende thema’s aan bod: bean-to-bar, gevulde chocoladereep en pralines, chocolade concepten, winkelinrichting.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Theoretische en praktische benadering van de tarwevermaling

(2)
Brood- en banketbakkerij
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Viennoiserie

(2)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Terug naar boven