Zoek een opleiding

Meer
13 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Bakkerijtechnologie

(2)
Bakkers
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Brood- en banketbakker - versneld

(1)
Bakkers
Studies tonen aan dat brood- en banketbakker een beroep is met grote toekomstmogelijkheden. Harde werkers, in combinatie met een creatieve en commerciële feeling kunnen zich zeker en vast onderscheiden in deze sterk veranderende markt.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Desembrood ... smaakvol en gezond met een stevige bite: Tweedaagse

(2)
Bakkers
Steeds meer bakkers bieden desembrood aan in hun bakkerij. Een brood rijk aan smaak...gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Desem bestaat al zo lang er brood wordt gebakken en is hipper dan ooit.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
Syntra Campus Berchem
bekijk opleiding

Gebak voor chefs: module beslagen en taarten

(1)
Bakkers
Deze opleiding is ideaal voor mensen met tearoom, koffie- of theehuisje die zelf gebak willen maken op een eenvoudige basis. Eveneens perfect voor chocolatiers, koks en personen die gedreven zijn om taarten en gebak te maken met professionele recepten.
Opleidingscentra
Syntra Midden-Vlaanderen
bekijk opleiding

Gebak voor chefs: module luxe banketproducten

(1)
Bakkers
Deze opleiding is ideaal voor mensen met tearoom, koffie- of theehuisje die zelf gebak en broodjes willen maken op een eenvoudige basis.
Opleidingscentra
Syntra Midden-Vlaanderen
bekijk opleiding

Hoe maak ik een goed Nutritionbrood?

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Implementeren Oira Tool Bakkerij

(4)
Bakkers
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Korte keten : van graankorrel tot brood

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Oergranen, van volkoren en koren (Richemont)

(8)
Bakkers
'OERGRANEN' gaat over het gebruik van granen zoals : tarwe, rogge, spelt, meerjarige rogge, einkorn & emmer met aandacht voor de gebruikte technologieën.
Opleidingscentra
Terug naar boven