8 opleidingen gevonden
Sorteer
Demo Viennoiserie zonder grenzen VOLZET
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Etikettering van additieven
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
House of Chocolate - Viennoisserie met chef Roel Wagenaar
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online
(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Opleiding Chocolate Academy voor bakkers, banketbakkers, chocolatiers, patissiers en leerkrachten Bakkerij
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
Opleidingen Ranson Inspirations
(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens de eindejaarsdemonstraties van Ranson Inspirations ontdekt je wat 2 topchefs in patisserie en chocolaterie met topingrediënten doen. Ontdek ook de heerlijke wereld van patisserie, bakkerij en chocolade tijdens een trendtour door Parijs of Londen.
Opleidingscentra
Opleidingen Syntra 2024-2025 voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij
(2)
Brood- en banketbakkerij
Syntra organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Syntra Midden-Vlaanderen
Syntra West - SBM Brugge