Zoek een opleiding

Meer
32 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Ambachtelijk chocoladebewerker

(1)
Bakkers
Het Belgische chocoladewerk heeft wereldwijd naam en faam verworven. Dagelijks kopen duizenden toeristen bij ons de lekkere artisanale pralines, chocolade- en suikerwaren. Maar ook wij zijn op dit vlak echte smulpapen en en laten ons geregeld verleiden door deze zoete hapjes.
Opleidingscentra
Syntra West - SBM Brugge
bekijk alle opleidingen

Ambachtelijk chocoladebewerker

(2)
Bakkers
België is wereldwijd bekend voor haar ambachtelijk chocoladewerk en overheerlijk patisserie. Dagelijks laten duizenden toeristen zich door deze lekkernijen verleiden. Ook wij zijn echte smulpapen die elk weekend deze zoete hapjes zowel in horeca- als kleinhandelszaken kopen.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
Syntra Hasselt
bekijk opleiding

Ambachtelijk chocoladebewerker - versneld

(1)
Bakkers
Belgische chocolade kent men overal ter wereld. Onze vermaarde chocolatiers zijn bekend in alle windstreken. Dagelijks doen duizenden toeristen zich tegoed aan versbereide pralines en chocolade. En ook de Belgen zelf zijn grootverbruikers van chocolade.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk alle opleidingen

Ambachtelijk ijsbereider

(3)
Bakkers
Ongetwijfeld de coolste opleiding van SYNTRA Limburg! Want hoe maak je nu precies ijssoorten? En hoe creeër je allerlei lekkere smaken? Leer het in de meest complete ijsopleiding van Vlaanderen.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
Syntra Hasselt
bekijk opleiding

Ambachtelijk ijsbereider - versneld

(1)
Bakkers
Als ambachtelijk ijsbereider zet je grond- en hulpstoffen (zoals suikers, melk, water) om via een warme bereiding naar diverse soorten van consumptie-ijs maar ook verschillende mengsels en basispreparaten voor consumptie-ijs.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Ambachtelijke ijsbereider

(1)
Bakkers
De ambachtelijke ijsbereider is een persoon die grond- en hulpstoffen, zoals suikers, melk, drinkwater omzet via een warme bereiding naar verschillende soorten van consumptie-ijs, mengsels en basispreparaten voor consumptie-ijs.
Opleidingscentra
SYNTRA campus Ukkel
bekijk opleiding

Ambachtelijke ijsbereider (1e jaar, totaal 2)

(1)
Bakkers
De ambachtelijke ijsbereider is een persoon die grond- en hulpstoffen, zoals suikers, melk en water, omzet via een warme bereiding naar verschillende soorten van consumptie-ijs, mengsels en basispreparaten voor consumptie-ijs.
Opleidingscentra
Syntra West - SBM Brugge
bekijk alle opleidingen

Bakkerijtechnologie

(2)
Bakkers
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Banketbakker

(1)
Bakkers
Je vervaardigt broden, degen, chocolade, taarten en andere banketproducten en je leert rekening te houden met de regels rond hygiëne en organisatie.
Opleidingscentra
Syntra Campus Berchem
bekijk alle opleidingen

Bladerdeeg door Thomas Mahou

(4)
Bakkers
Tijdens deze demonstratie zal Thomas Mahou inbp de methoden en geheimen uitleggen voor het vervaardigen van omgekeerd toeren “lamineren”. Ook de andere aspecten zoals smaak, de krokantheid komen aan bod. We zullen ook zien hoe we de werkmethode kunnen rationaliseren van de te maken producten.
Opleidingscentra
Terug naar boven