Samenvatting
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd.
Stijn Van Kerckhoven is de uitgelezen persoon om deze technieken te demonstreren. Hij heeft zijn strepen verdiend op internationale wedstrijden en

Inhoud

Speciaal aandacht wordt besteed aan:

  • de keuze van grondstoffen
  • de manier van bereiding
  • het toeren
  • het verwerken


Doelgroep:

Bakkers-Banketbakkers, leerkrachten bakkerij-banketbakkerij en leerlingen 3e graad


Inschrijven op de reservelijst

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel. 03 451 99 14)
Referentie
408642
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100,00 per dag (halve dag = € 50,00).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100,00 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150,00 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
6:00
Startdatum
22/01/2026
Datums
22/01/2026
Uren
09:30 - 15:30
Aantal inschrijvingen
2/2
Lesgevers
Van Kerckhoven Stijn
Praktische info

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze sessie is volzet. Wil je geïnformeerd worden wanneer we een nieuwe sessie plannen? Laat je gegevens na.

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven