Zoek een opleiding

Meer
15 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk alle opleidingen

Demo Viennoiserie Zonder Grenzen

(2)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Demo Viennoiserie Zonder Grenzen (VOLZET)

(2)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

House of Chocolate - Chocolate Viennoiserie Masterclass

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij (regio Gent)

(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren

(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Opleidingen Syntra West 2023-2024 voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij

(1)
Brood- en banketbakkerij
Syntra West organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Syntra West - SBM Brugge
bekijk opleiding

Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen

(1)
Brood- en banketbakkerij
In deze opleiding worden de processen pasteuriseren, steriliseren en snelkoelen nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Productontwikkeling: additieven & clean label (online)

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Theoretische en praktische benadering van de tarwevermaling

(1)
Brood- en banketbakkerij
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Toepassingen ultrasone procesbewerking op voedingsmiddelen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Ultrasone geluidsgolven worden steeds meer toegepast op het processen van voedingsmiddelen. In deze praktijkgerichte opleidingen demonstreren we u diverse toepassingen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Verbeteren van uw Nutri-score

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Terug naar boven