15 opleidingen gevonden
Sorteer
Demo Viennoiserie Zonder Grenzen
(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Demo Viennoiserie Zonder Grenzen (VOLZET)
(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Gefermenteerde voedingsmiddelen – STEM
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn de mogelijke voor- en nadelen ervan? Zijn gefermenteerde producten gezonder of net niet? En wat heb je nodig om met fermentatie aan de slag te gaan?
Opleidingscentra
Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding worden de processen pasteuriseren, steriliseren en snelkoelen nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
Productontwikkeling: additieven & clean label (online)
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Studiereis Duitsland voor leerkrachten bakkerij, TA en TAC
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Theoretische en praktische benadering van de tarwevermaling
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
Toepassingen ultrasone procesbewerking op voedingsmiddelen
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Ultrasone geluidsgolven worden steeds meer toegepast op het processen van voedingsmiddelen. In deze praktijkgerichte opleidingen demonstreren we u diverse toepassingen.
Opleidingscentra
Verbeteren van uw Nutri-score
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Voeding, microbioom en gezondheid
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Op elke vierkante centimeter van ons lichaam vinden we bacteriën. Maar wat moeten we ermee? Vandaag de dag is het een hot topic en wordt er veel onderzoek rond gedaan.
Opleidingscentra
Voedingshygiëne
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Hoe belangrijk is het om hygiënisch te werken en waar schuilen de gevaren in een keuken naar voedselbesmettingen toe.
Opleidingscentra