Zoek een opleiding

Meer
3 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Basiscursus zuiveltechnologie voor arbeiders (BCZ)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (online) (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Contact Materials : generieke bijlage aan AC gidsen (online) (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingscentra
Terug naar boven