Zoek een opleiding

Meer
28 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Brood- en banketbakkerij
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Confiserie door Dorian Zonca

(4)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze grondige en goed onderbouwde opleiding zullen zowel de basis als specifieke handelingen gedemonstreerd worden. Na deze opleiding ben je in staat een zeer mooi assortiment van snoepgoed en pâtes de fruits te produceren.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

De wet van het etiket

(2)
Brood- en banketbakkerij
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket;
Opleidingscentra
bekijk opleiding

E-nummers in de voeding

(1)
Brood- en banketbakkerij
Inzicht in additieve stoffen die tijdens het productieproces bewust aan voedingsmiddelen worden toegevoegd om verschillende redenen. Wat zijn de redenen en welke mogelijkheden en/of eventueel keuzes zijn er dan.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Hoe maak ik een goed Nutritionbrood?

(1)
Brood- en banketbakkerij
De opleiding omvat een halve dag theorie gegeven door Ingrid De Leyn (UGent ). Je krijgt uitleg over de samenstelling van een nutritioneel brood, en waarmee je allemaal rekening moet houden. De 2e lesdag is een praktijkdag waar Frank Van Vaerenbergh (PIVA Antwerpen) je enkele broden demonstreert.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Implementeren Oira Tool Bakkerij

(3)
Brood- en banketbakkerij
We leren de oira tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren

(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Oergranen, van volkoren en koren (Richemont)

(4)
Brood- en banketbakkerij
'OERGRANEN' gaat over het gebruik van granen zoals: tarwe, rogge, spelt, meerjarige rogge, einkorn & emmer met aandacht voor de gebruikte technologieën.
Opleidingscentra
Terug naar boven