Zoek een opleiding

6 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 (Engels)

(1)
Bakkers
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe tempereer-, vormtechnieken en ideeën aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Demo over hedendaagse pralines en dessertrepen (Engels)

(1)
Bakkers
Demo in het Engels over hedendaagse pralines en dessertrepen met Melissa Coppel.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk alle opleidingen

Eindejaars gebak in een mooi kleedje

(4)
Bakkers
Dorian Zonca, Meester Patissier en lesgever bij Bellouet in Frankrijk deelt opnieuw zijn expertise en kunstzinnigheid zodat je je eindejaars gebak naar een hoger niveau kan tillen, met extra aandacht voor nieuwe technieken, een sublieme afwerking enz.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Hedendaagse pralines & dessertrepen (Engels)

(1)
Bakkers
Zelf ganacherecepten maken, moderne spuittechnieken, complexe decoraties, unieke combinaties vullingen en smaken voor deelnemers met een hoog vaardigheidsniveau. Deze cursus door Chef Melissa Coppel wordt enkel in het Engels gegeven.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Hedendaagse pralines en dessertrepen (Engels)

(1)
Bakkers
Zelf ganacherecepten maken, moderne spuittechnieken, complexe decoraties, unieke combinaties vullingen en smaken voor deelnemers met een hoog vaardigheidsniveau. Deze cursus door Chef Melissa Coppel wordt enkel in het Engels gegeven.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk alle opleidingen

Respectus Panis

(4)
Bakkers
Respectus Panis De moderne manier van brood maken is niet zo goed. De bakkers willen daarom terug naar de traditionele werk- en productiewijzen. De broodambassadeurs stellen die samen met bakkers, wetenschappers en voedingsdeskundigen weer op punt.
Opleidingscentra
Terug naar boven