Zoek een opleiding

Meer
15 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Basis HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen - Online

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder grenzen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Demo Viennoiserie zonder grenzen VOLZET

(4)
Opleidingen voor leerkrachten
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Fermentatie: Praktische toepassing in de klas 1

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert de theoretische achtergond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van yoghurt en zuurkool.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Fermentatie: Praktische toepassing in de klas 2

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert de theoretische achtergrond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van desem en kombucha
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen (VOLZET)

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Opleiding Principes van de Meet- en Regeltechniek in de Voedingsindustrie en de Toepassing (Antw + Limb + Br)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert stap voor stap het gedrag van een regelaar kennen: P, PI, PID en de rol van regelparameters voor een optimale werking van een regelkring. Enkelvoudige en meervoudige regelkring worden toegelicht aan de hand van een instrumentatieschema. Deze theoretische principes worden praktisch toegepast
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Opleiding Principes van de Meet- en Regeltechniek in de Voedingsindustrie en de Toepassing (OVL+WVL+Br)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert stap voor stap het gedrag van een regelaar kennen: P, PI, PID en de rol van regelparameters voor een optimale werking van een regelkring. Enkelvoudige en meervoudige regelkring worden toegelicht aan de hand van een instrumentatieschema. Deze theoretische principes worden praktisch toegepast
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding worden de processen pasteuriseren, steriliseren en snelkoelen nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
Terug naar boven