Zoek een opleiding

Meer
38 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Bacteriën in levensmiddelen onder de loep (opleiding levensmiddelenmicrobiologie – STEM) - Online

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een praktijkgerichte cursus voorzien van de nodige theoretische achtergrondkennis m.b.t levensmiddelenmicrobiologie
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Basis HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen - Online

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

De rol van sensoriek in de productontwikkeling in de voeding

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
Nieuwgoed East-West Company NV
bekijk alle opleidingen

Demo - Kleine entremets gebakjes

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder genzen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerckhoven is de uitgelezen persoon om deze technieken te demonstreren. Hij heeft zijn strepen verdiend op internationale wedstrijden en
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder grenzen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerckhoven is de uitgelezen persoon om deze technieken te demonstreren. Hij heeft zijn strepen verdiend op internationale wedstrijden en
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Een Voedingsproces in theorie en praktijk: Bierbrouwen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
USelect bv
bekijk opleiding

Fermentatie en bewaringstechnieken van voedingsmiddelen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Functionele eigenschappen van koolhydraten, eiwitten en vetten

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Technisch instituut Sint-Carolus
bekijk opleiding

Gekoelde degen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gekoelde degen zorgt voor zeer flexibel werken en je kan je energiekosten beperken. Daags voordien degen draaien, en verwerken om 24 tot 48u later af te bakken. Lange rijs, optimale smaak en korst, flexibel werken, wanneer jij of je klant het wenst.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Terug naar boven