29 opleidingen gevonden
Sorteer
Bacteriën in levensmiddelen onder de loep (opleiding levensmiddelenmicrobiologie – STEM) - Online
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een praktijkgerichte cursus voorzien van de nodige theoretische achtergrondkennis m.b.t levensmiddelenmicrobiologie
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Basis HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen - Online
(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
De rol van sensoriek in de productontwikkeling in de voeding
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.
Leerkracht
Opleidingscentra
Demo Viennoiserie zonder genzen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerkhoven zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingen voor o.a.
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Een Voedingsproces in theorie en praktijk: Bierbrouwen
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
USelect bv
Fermentatie en bewaringstechnieken van voedingsmiddelen
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Functionele eigenschappen van koolhydraten, eiwitten en vetten
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Groeipad 1/2 Basis: Allergenen: biologische achtergronden - Online
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Groeipad 2/2 Gevorderd: Allergenen: wetgeving en toepassing in de praktijk - Online
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Het HACCP stappenplan en de basisvoorwaarden: didactische aanpak voor leerlingen (2dagen - Online)
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze 2-daagse training worden de hygiënische basisvoorwaarden én HACCP uitgediept. Volgende komt aan bod: wat zijn CCP’s, hoe deze toepassen in een lesomgeving, hoe controleren ...? Didactische tips én voorbeelden zitten vervat in deze training: een aanrader!
Opleidingscentra
Inleiding tot levensmiddelenmicrobiologie; pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling – STEM - Online
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
De basis van microbiologische conserving van voedsel is het doden van alle aanwezige micro-organismen. Warmtebehandeling van producten is een van de belangrijkste technieken daarbij. Bij deze processen kunnen, afhankelijk van de producteigenschappen en houdbaarheidseisen, verschillende tijd/temperat
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
Kritisch omgaan met voedingsetiketten: Wat betekenen claims en welke info is wettelijk bepaald? - Online
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra