Zoek een opleiding

27 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

2-daagse Het HACCP stappenplan: didactische aanpak voor leerlingen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een interactieve en pragmatische aanpak van het HACCP-stappenplan en de methodieken m.b.t. gevarenanalyse. Aan de hand van didactische tips en tricks uit de praktijkervaring van de lesgeefster wordt deze ‘abstracte’ materie toegankelijk gemaakt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Additieven in voeding - STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding zien we wat we allemaal onder de noemer additieven kunnen vinden, wat wel en niet mag, waarom dit allemaal wordt toegevoegd en of het wel gezond is. We zien ook wat E-nummers en clean labels zijn.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

afSTEMmen op food suikervrij cake

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Coachingtraject voor leerkrachten secundair onderwijs dat tools en handvaten aanreikt om samen met leerlingen een voedingsproduct te ontwikkelen. De workshops focussen niet alleen op het didactische luik, maar ook op het technologisch aspect.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewaring van voedingsmiddelen en houdbaarheid

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een correcte bewaring zorgt ervoor dat voedingsmiddelen langer goed blijven en je minder weg moet gooien. Leer hoe je voedselverspilling en verliezen, maar ook voedselinfecties en ziektes kan vermijden.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chemie en voeding - STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Workshop waarin leerkrachten 1ste, 2de en 3de graad hun kennis rond de chemische samenstelling van voedsel bijwerken. Er worden ook experimenten uitgevoerd die de inzichten illustreren zoals: glycogeenisolatie in lever, lactose-isolatie uit melk enz.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade 2.0 (Nederlands)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe ideeën en tempereer- en vormtechnieken aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en om professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk alle opleidingen

Chocolate 1.0 (Engels)

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Francisco Moreira in het Engels: bouw stevige basiskennis op met de nodige praktische vaardigheden om vol vertrouwen je eigen chocoladelekkernijen te creëren.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 (Engels)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe tempereer-, vormtechnieken en ideeën aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

De andere kant van Roomijs (Engels/Frans)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleiding door wereldkampioen Emmanuel Ryon simultaan in Engels en Frans: essentie van roomijs, sorbets en desserts; creatieve decoratie- en afwerkingstechnieken, technologische theorie en werkwijze, nieuwe toepassingen met Pacojet en softijsmachine.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

De wet van het etiket

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Door de nieuwe reglementering (Verordening 1169/2011) zijn de inhoud, uitdrukking en presentatie van de voedingswaarde wettelijk gereglementeerd. Krijg uitleg over hoe een nutritioneel etiket op te stellen conform de wettelijke bepalingen.
Opleidingscentra
Terug naar boven