• Onderzoek het welzijn en de gezondheid binnen jouw bedrijf

  Werknemers die goed in hun vel zitten, zijn productiever en minder vaak afwezig. Een gedegen beleid rond welzijn en gezondheid is dus van vitaal belang voor je bedrijf. Alimento heeft daarom enkele scans uitgewerkt die welzijn en gezondheid binnen jouw bedrijf stimuleren.

 • Advies Beweging en Gezondheid

  Beweging en sport hebben een positief effect op onze gezondheid en ons welzijn. Medewerkers die zich goed in hun vel voelen, zijn minder vaak afwezig, ze hebben een grotere betrokkenheid op het werk en brengen positieve energie en dynamiek op de werkvloer.

 • Opnieuw aan de slag na langdurige afwezigheid

  Steeds meer werknemers blijven langdurig afwezig omwille van medische redenen. Slechts de helft van de werknemers die 3 tot 6 maanden afwezig zijn door ziekte of ongeval gaat daarna weer aan het werk. Zo gaat er heel wat kennis en ervaring in het bedrijf verloren. Hoe krijg je deze mensen weer aan de slag?

 • De ergonomiescan

  Maak op één dag een structurele analyse van de werkposten in de productieafdeling, meer bepaald de interactie tussen mens en machine, en voorkom zo heel wat lichamelijk leed. Een gecertificeerde partner voert de ergonomiescan uit in jouw bedrijf.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven