Zoek een opleiding

Meer
5 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(3)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk alle opleidingen

Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding worden de processen ‘pasteuriseren’ - ‘steriliseren’ - ‘snelkoelen’ nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Theoretische en praktische benadering van de tarwevermaling

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Verbeteren van uw Nutri-score

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Viennoiserie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Terug naar boven