Zoek een opleiding

Meer
19 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

BASIS HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Blik op techniek in de industrie: reliability maintenance

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Blik op techniek in de industrie: Sensortechnologie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade 2.0 (Nederlands)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe ideeën en tempereer- en vormtechnieken aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en om professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Chocolate 1.0 (Engels)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Francisco Moreira in het Engels: bouw stevige basiskennis op met de nodige praktische vaardigheden om vol vertrouwen je eigen chocoladelekkernijen te creëren.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 (Engels)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe tempereer-, vormtechnieken en ideeën aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

De andere kant van Roomijs (Engels/Frans)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleiding door wereldkampioen Emmanuel Ryon simultaan in Engels en Frans: essentie van roomijs, sorbets en desserts; creatieve decoratie- en afwerkingstechnieken, technologische theorie en werkwijze, nieuwe toepassingen met Pacojet en softijsmachine.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

De nieuwe voedingsdriehoek

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Gezond eten: wat is dat nu precies? En hoe zit het met bewegen? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten. Daarom werd alle huidige kennis over gezonde voeding en beweging gebundeld in de nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

De wet van het etiket

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Door de nieuwe reglementering (Verordening 1169/2011) zijn de inhoud, uitdrukking en presentatie van de voedingswaarde wettelijk gereglementeerd. Krijg uitleg over hoe een nutritioneel etiket op te stellen conform de wettelijke bepalingen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Eclairs en soezen: moderne trends en nieuwe technieken

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Syntra West - Campus Brugge
Terug naar boven