Zoek een opleiding

Meer
10 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

2-daagse: hoe bereidt een school zich voor op een FAVV-inspectie?

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze cursus heeft tot doel scholen voor te bereiden op een succesvolle FAVV-inspectie.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De wet van het etiket

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket, …
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Gefermenteerde voedingsmiddelen – STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn de mogelijke voor- en nadelen ervan? Zijn gefermenteerde producten gezonder of net niet, en wat heb je nodig om met fermentatie aan de slag te gaan?
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Onze voeding doorgelicht

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tal van chronische ziektes zoals diabetes type 2, obesitas, hart -en vaatziekten zijn gelinkt aan onze voeding en onze levenswijze. In deze opleiding lichten we onze behoeftes toe in het kader van een evenwichtige voeding.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Pasteurisatie, Sterilisatie en snelkoeling – STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
De basis van microbiologische conserving van voedsel is het doden van alle aanwezige micro-organismen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Polysacchariden met bindkracht (STEM-idee)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Er zijn veel soorten zetmeel, afkomstig van verschillende plantaardige bronnen en ze hebben vaak verschillende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. We overlopen er een aantal en bekijken ook praktisch de eigenschappen, hun binding, invloed op uitzicht, geur en smaak.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

The Art of Selling (ENG)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Get an in-depth understanding of how to start and manage your business. Master the basic retail management, order & stock management, distribution channel, e-commerce and P&L practices. Build the ultimate shopping experience including practical workshops for your clients.
Opleidingscentra
Art of chocolate bvba
bekijk opleiding

Workshop Foodpairing

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tijdens de workshop ‘Food Pairing’ wordt het principe van food pairing of flavour pairing uiteengezet en wordt de wetenschappelijke basis ervan kritisch geëvalueerd.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Zin en onzin van de oorsprongsetikettering - digitaal

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Producenten kunnen op het etiket van voedingsproducten bijkomende informatie plaatsen over de oorsprong van het product of van ingrediënten. In bepaalde gevallen is dat zelfs verplicht.
Opleidingscentra
Terug naar boven