125 opleidingen gevonden
Sorteer
5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem (online)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding situeert het belang van 5S, biedt kennis inzake de 5S-methodiek en belicht de valkuilen bij het starten met 5S.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling
(4)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
Allergenen management in een maalderij (basis)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.
Opleidingscentra
Allergenen management in een maalderij (gevorderden)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze gevorderden opleiding geeft een overzicht van de wettelijke en commerciële eisen. Het geeft een overzicht van de analysemethoden en behandelt de effecten matrix.
Opleidingscentra
Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk
(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk (online)
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Allergenen: fundamentele kennis
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. In deze opleiding krijg je een uitgebreid inzicht in de problematiek van voedselallergieën en allergenen, de wetgeving hieromtrent en de implementatie van een allergenenbeheersysteem.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Allergenen: fundamentele kennis (online)
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. In deze opleiding krijg je een uitgebreid inzicht in de problematiek van voedselallergieën en allergenen, de wetgeving hieromtrent en de implementatie van een allergenenbeheersysteem.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Allergenen: hoe reinigen, opsporen en valideren? (Febev/Fenavian)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Wat zijn allergenen en hoe krijgen we ze weg door middel van reiniging? Hoe moeten we ze analyseren en detecteren? Via opdrachten leer je de aandachtspunten bij monstername, welke sneltesten beschikbaar zijn en hoe je resultaten interpreteert.
Opleidingscentra
Alternatieve bestrijdingstechnieken (online)
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Alternatieven voor chemische reiniging zoals UV-straling, koper-zilverionisatie, oxidatieve stoffen (chloor, ozon, peroxide) … komen aan bod in deze opleiding.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
ASDA Brand Supplier Sandard
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Tijdens deze opleiding leer je meer over de voedselkwaliteit en -veiligheid volgens de normen van de Britse retailer Asda. Theorie over onder andere Brand Supplier Standard en GFSI-standaarden komen aan bod. Afsluiten doen we met praktijkoefeningen.
Opleidingscentra
Autocontrole - opleiding en begeleiding op maat van het bedrijf
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Basisinzicht in de mogelijke gevaren, de HACCP-systematiek, het leren toepassen van de HACCP-principes en het verkrijgen van commitment van de betrokken medewerkers. Ook kan in deze module een nulmeting worden gedaan als basis voor de begeleiding.
Opleidingscentra