98 opleidingen gevonden.
Sorteer
Vreemde voorwerpen
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Krijg tips omtrent het vermijden van vreemde voorwerpen; en kom meer te weten over de toestellen die hierbij kunnen helpen en de mogelijke controle- en preventiemaatregelen. Verder wordt aandacht besteed aan normen en klantspecifieke eisen.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Mosh en Moah: problematiek minerale oliën in de voeding
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding geeft het nodige inzicht m.b.t. MOSH en MOAH, en biedt een antwoord op volgende vragen: wat zijn minerale oliën, welke risico-inschatting dient mijn bedrijf te maken, welke beheersmaatregelen zijn mogelijk en wat is migratie?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Technische dienst: taken en verantwoordelijkheden binnen een kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem
(5)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hygiënebewustzijn, orde en netheid en communicatie met Productie en Kwaliteit komen in deze opleiding voor medewerkers van de Technische Dienst aan bod. Ook de basisprincipes van HACCP worden toegelicht.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
ploegbaas
technicien onderhoud
verantwoordelijke onderhoud
Opleidingscentra
Train-the-trainer-voedselveiligheid: tips en tools om trainingen met impact te ontwerpen (online)
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Drie grote vragen komen in deze opleiding aan bod: Hoe bereiden we een opleiding voedselveiligheid voor? Hoe geven we deze training? Hoe geven we feedback en volgen we dit op?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Omgevingsmonitoring
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Voedingsproducenten hebben nood aan omgevingsmonitoringsprogramma’s om pathogenen en bederf veroorzakende micro-organismen te controleren in hun omgeving. Zeker productiegebieden met open producten zijn gevoelig aan microbiologische nabesmetting.
Opleidingscentra
BRC-standaard versie 9: wat is nieuw tov versie 8
(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Ben je al vertrouwd met de BRC-standaard? Deze opleiding spitst zich enkel toe op de nieuwe en gewijzigde criteria in BRC versie 9 ten opzichte van versie 8.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Leveranciersauditortraining
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
In het kader van BRC, IFS, FSSC22000 systemen starten veel bedrijven met het uitvoeren van leveranciersaudits. Dit vereist een andere aanpak dan interne audits.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
Autocontrolewetgeving: wat is 'extra' vereist tov de basisvoorwaarden en HACCP ?
(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Beleidsverklaring, functieomschrijvingen, interne audits, afhandeling van klachten … allemaal vereisten gebaseerd op de ISO 9000-principes. Hier maak je kennis met deze vereisten, met de nadruk op de praktische invulling ervan.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling
(4)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra