Zoek een opleiding

Meer
101 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Autocontrole - opleiding en begeleiding op maat van het bedrijf

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Basisinzicht in de mogelijke gevaren, de HACCP-systematiek, het leren toepassen van de HACCP-principes en het verkrijgen van commitment van de betrokken medewerkers. Ook kan in deze module een nulmeting worden gedaan als basis voor de begeleiding.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BRC / IFS / ISO 22000 / FSSC 2200 / COMEOS Food Standaard

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

kwaliteitsverantwoordelijke
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Praktische GMP-HACCP vorming op maat van het bedrijf

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
De vereiste kennis, vaardigheden en attitudes m.b.t. de normen en wetgeving rond voedselveiligheid. Je leert audittechnieken, communicatie- en sociale vaardigheden en hoe bij te dragen tot de continue verbetering van het kwaliteitssysteem.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
boekhouder
chauffeur - leverancier
heftruckchauffeur
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
magazijnier
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
orderpicker
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
secretaresse
slager
technicien onderhoud
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
vertegenwoordiger
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Interne auditortraining voor de vleessector (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

STEC Shiga Toxine producerende E.Coli bacterieën (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de microbiologie (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Safety Culture (online) (Febev, Fenavian)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Krijg het nodige inzicht voor implementatie, meting en/of continue verbetering van ‘food safety culture’. Er wordt ook dieper ingegaan op het whistleblower-concept: wie als vertrouwenspersoon aanstellen, hoe opvolgen en hoe registreren?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Uitwerken van een monstername-en analyseplan (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food contact materials: generieke bijlage aan AC gidsen (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

HACCP-stappenplan & methodiek gevarenanalyse (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Toelichting van de HACCP-systematiek: HACCP-stappenplan en methodiek v.d. gevarenanalyse. Inleiding & historiek. Link met de wetgeving en commerciële normen (BRC, IFS). HACCP-stappenplannen en theoretische toelichting. Methodieken. Praktijkoefening.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Oorsprongsetikettering (online) (Fenavian, Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
Terug naar boven