89 opleidingen gevonden.
Sorteer
Uitwerken, implementeren en actualiseren van een basisvoorwaardenbeleid en HACCP-plan
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verstrekken van theoretische en praktische kennis inzake de basisvoorwaarden (BVP’s/GMP’s) en HACCP. Begeleiden en opleiden van de deelnemers bij het uitwerken, implementeren en actualiseren van een HACCP-plan.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
BRC-standaard versie 9: wat is nieuw tov versie 8
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Ben je al vertrouwd met de BRC-standaard? Deze opleiding spitst zich enkel toe op de nieuwe en gewijzigde criteria in BRC versie 9 ten opzichte van versie 8.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Interne auditor HACCP - BRC - IFS - ISO 22000 - FSSC 22000
(6)
Voedselveiligheid & kwaliteit
De vereiste kennis, vaardigheden en attitudes m.b.t. de normen en wetgeving rond voedselveiligheid. Je leert audittechnieken, communicatie- en sociale vaardigheden, en hoe bij te dragen tot de continue verbetering van het kwaliteitssysteem.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Claims
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding geeft een volledig inzicht in de Claimsverordening 1924/2006 en de voorwaarden om voedings- en gezondheidsclaims te mogen gebruiken.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Etikettering en voedselinformatie
(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
De deelnemers worden wegwijs gemaakt in de horizontale wetgeving inzake etikettering. Bijzondere aandacht wordt hierbij besteed aan het toepassen van Verordening 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten (FIC).
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Salmonella (online)
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verruim je kennis over de salmonellabacterie. Welke preventieve maatregelen helpen salmonella te voorkomen? Hoe moet je handelen bij een probleemsituatie?
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
IFS-standaard versie 8: wat is nieuw tov versie 7
(6)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Tijdens deze workshop leer je meer over de implementatie van IFS 8. Stap voor stap bekijken we de vernieuwde eisen, waarna we deze uitwerken in het bestaande kwaliteitshandboek. Een voorkennis van IFS 7 en het eigen kwaliteitshandboek is een must.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
BRC-standaard versie 9: de standaard volledig toegelicht
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verkrijg kritisch inzicht in de eisen van de BRC 9-standaard, het auditprotocol en de criteria van versie 9. BRC leren gebruiken als interne audit en als middel om een effectief kwaliteitsmanagement in te voeren en te behouden.
Opleidingen voor o.a.
assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra