De rekruteringsscan is een middel om de rekrutering en selectie binnen jouw bedrijf en het onthaal van nieuwe medewerkers op een pragmatische manier in kaart te brengen. Via een uitgebreid gesprek analyseert de bevoegde consultant de behoeftes die er leven én geeft deze onmiddellijk concrete aanbevelingen. Dit wordt gestructureerd in beeld gebracht en tijdens een tweede sessie wordt aandacht besteed aan de praktische aanpak van een of meerdere thema’s. 

Waarvoor dient het?

Deze scan helpt je niet alleen om na te gaan op welk vlak jouw organisatie goed bezig is, waar er bepaalde ‘knipperlichten’ zijn en welke punten meer aandacht vragen. Je leert ook welke aanpassingen er nodig zijn voor meer succes bij aanwerving van geschikt personeel.  

Hoe doe ik er mij voordeel mee?

Wie een rekruteringsscan laat uitvoeren, beschikt nadien over een adviesrapport met concrete aanbevelingen en wordt al op weg gezet tijdens de thematische sessie. Hiermee wordt een draagvlak gecreëerd voor acties die kunnen leiden tot een betere employer branding, een professionelere aanpak van rekrutering en selectie en/of een beter onthaal van nieuwe werknemers. 

Alimento biedt een tussenkomst van € 1.800 voor deze korte maar krachtige oefening. 
Jouw investering? 2 halve dagen.

Getuigenis: Bakkerij Heylen

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven