Ga dan doordacht te werk. Werk een visie uit en hou rekening met alle doelgroepen in je bedrijf. Ook met de niet-telewerkers dus. Stel eventueel een werkgroep samen en overleg met je werknemers, zodat verschillende invalshoeken worden belicht.
01 |
Waarom telewerken?
|
02 |
Hoe organiseren?
|
03 |
Gezond en efficiënt telewerken
|
04 |
Wat mag? Wat moet?
|
05 |
Telewerken dat blijft werken!
|
06 |
Organisatie en communicatie
|
07 |
Leidinggeven op afstand
|
SERV-toolDeze tool geeft je suggesties om samen met je medewerkers rond deze topics een visie te ontwikkelen. |
SERV-TOOL |
Telewerk brengt voor bedrijven en hun leidinggevenden heel wat uitdagingen met zich mee. Door minder face-to-face contact en controle van je medewerkers is het als leidinggevende niet evident om op afstand je team te begeleiden en te ondersteunen.
Om medewerkers te ondersteunen bij de cultuurshift die het hybride werken met zich meebrengt, bieden onze partners tal van opleidingen aan op maat van voedingsbedrijven en hun werknemers. Deze opleidingen kunnen de medewerkers versterken bij een preventieve aanpak van welzijnsrisico’s die aan telewerk verbonden zijn.
Traditioneel, maar daarom niet minder dynamisch. De Tiense Suikerraffinaderij heeft een welzijnsbeleid voor zijn werknemers en telewerken maakt hier integraal deel van uit.