Om medewerkers te ondersteunen bij de cultuurshift die het hybride werken met zich meebrengt, bieden onze partners tal van opleidingen aan op maat van voedingsbedrijven en hun werknemers. Deze opleidingen kunnen de medewerkers versterken bij een preventieve aanpak van welzijnsrisico’s die aan telewerk verbonden zijn. 

Thema’s als stress, werkdruk, ergonomie, focus houden, samenwerken, efficiëntie, deconnecteren, omgaan met stoorzenders, gezond thuiswerken, … komen aan bod in de vele ondersteunende opleidingen, trainingen en coachings.     

In de kijker: aandacht voor ergonomie en gezondheid bij telewerken 

Op thuiswerkplek die niet op een ergonomisch verantwoorde manier is ingericht, vormt één van de belangrijkste gezondheidsrisico’s voor telewerkers. 

Onze partner Prevent werkte bij het begin van de lockdown een livestream training uit met ergonomische do’s & don’ts en met gezondheidstips voor telewerkers. Tijdens het online intervisiemoment van een week later kunnen de deelnemers hun ervaringen delen met de docent en met elkaar. Ondertussen heeft de gehanteerde methodiek zijn nut bewezen en kan je Prevent@home ofwel als individuele telewerker volgen of als een bedrijfsinterne groepstraining. De livestream kan zowel in het Nederlands als in het Frans gevolgd worden. 

Prevent@home: ergonomie en gezondheid voor telewerkers

Andere interessante opleidingen

Stress de baas

Met veerkracht stress voorkomen

Healthy Home Habits

Manage je efficiëntie en win tijd

Focus@home. Technieken om met meer focus thuis te werken

Efficiënt werken: focus behouden 

Efficiënt werken: deconnecteren

Thuiswerken doe je zo!

 
 
 
praktijk type
telewerken

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Terug naar boven