5 opleidingen gevonden
Sorteer
Micro-credential Food Regulation
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
This course explains the concept of building science-based and/or evidence-based legislation as a risk management strategy for ensuring food safety and quality. Insight is gained into European and national (Belgian) food legislation, framed in a broad international context.
Opleidingscentra
UNIVERSITEIT GENT
Micro-credential HACCP & risicomanagement
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
In deze micro-credential wordt ingezoomd op de systematische aanpak voor het uitwerken van een risicomanagementsysteem op bedrijfsniveau: relevante informatie en wetgeving, inzetten op een systematische beoordeling van de verschillende productieproces stappen.
Opleidingscentra
UNIVERSITEIT GENT
Micro-credential Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
UNIVERSITEIT GENT
Omgaan met de voedselveiligheidsuitdagingen van vandaag en morgen
(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Je komt meer te weten over de voedselveiligheidsuitdagingen waarmee we als voedingsindustrie geconfronteerd worden. Veel aandacht gaat naar de toekomst van voedselveiligheid. Er worden nuttige handvaten aangereikt over hoe bepaalde risico’s kunnen vermeden of beperkt worden.
Opleidingscentra
Flanders' Food
Trichinella (Febev)
(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
Institut de médecine tropicale/Instituut voor Tropische Geneeskunde