Hoe zit het met de werkdruk in jouw bedrijf? Zijn er klachten, algemeen of van werknemers in bepaalde functies? Welke oplossingen zijn er nodig? Ligt de oorzaak bij de arbeidsorganisatie, het werkritme of zijn er nog andere oorzaken? Door werknemers hierover te bevragen en de arbeidsorganisatie tegen het licht te houden, kan je tijdig ingrijpen.

Hoe kunnen wij jou hierin ondersteunen?

Onze adviseurs kunnen met jou bekijken welke stappen je best zet om de problematiek te onderzoeken en eventueel initiatieven te nemen. Ook financieringsmogelijkheden hiervoor kunnen bekeken worden.

Meten is weten. Waar zitten de knelpunten en welke oplossingen verlichten de druk. Een bevraging van je medewerkers biedt aanknopingspunten om in te grijpen.

Organisatiescan: een goede arbeidsorganisatie zorgt voor een gezonde werkdruk bij iedereen. Heel wat aspecten kunnen een bron van stress zijn: samenwerking binnen en tussen afdelingen en teams, te veel of te weinig variatie in de jobinhoud, repetitieve handelingen, gebrekkige inspraak. Een organisatiescan maakt bestaande en sluimerende problemen zichtbaar en reikt hiervoor concrete oplossingen aan.

  • De werkdrukanalyse

    Meten is weten. Waar zitten de knelpunten en welke oplossingen verlichten de druk. Een bevraging van je medewerkers biedt aanknopingspunten om in te grijpen.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven