Zoek een opleiding

Meer
29 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

2-daagse het HACCP stappenplan en de basisvoorwaarden: didactische aanpak voor leerlingen

(2)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze 2-daagse training worden de hygiënische basisvoorwaarden én HACCP uitgediept. Volgende komt aan bod: wat zijn CCP’s, hoe deze toepassen in een lesomgeving.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

2-daagse: hoe bereidt een school zich voor op een FAVV-inspectie?

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze cursus heeft tot doel scholen voor te bereiden op een succesvolle FAVV-inspectie.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

afSTEMmen op FOOD (suikervrije cake)

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bakkerijtechnologie

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BASIS HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De vernieuwde Bio-wetgeving van kracht in 2021

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Het Europees Parlement heeft een nieuwe Europese biowetgeving goedgekeurd. De Europese biowetgeving is van groot belang voor biologische telers, verwerkers, traders, retailers, certificeringsbedrijven, onderzoekers én consumenten. Wat betekent deze wetgeving concreet voor biologische voeding ?
Opleidingscentra
bekijk opleiding

De wet van het etiket

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket, …
Opleidingscentra
bekijk opleiding

E-nummers in de voeding

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Inzicht in additieve stoffen die tijdens het productieproces bewust aan voedingsmiddelen worden toegevoegd. We zien ook wat het wettelijke kader is en welke instanties een oogje in het zeil houden.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Eiwitten in onze voeding, heden en toekomst

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Hierbij gaan we in op het belang van eiwitten in de voeding op verschillende leeftijden en hoeveel er nodig is, wat de gevolgen kunnen zijn bij tekort.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Gefermenteerde voedingsmiddelen – STEM

(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn de mogelijke voor- en nadelen ervan? Zijn gefermenteerde producten gezonder of net niet, en wat heb je nodig om met fermentatie aan de slag te gaan?
Opleidingscentra
Terug naar boven