9 opleidingen gevonden
Sorteer
Basis HACCP: basisvoorwaardenprogramma’s grondig verkennen - Online
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Opleidingscentra
Fermentatie: Praktische toepassing in de klas 1
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert de theoretische achtergond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van yoghurt en zuurkool.
Opleidingscentra
Fermentatie: Praktische toepassing in de klas 2
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert de theoretische achtergrond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van desem en kombucha
Opleidingscentra
Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
Opleiding Principes van de Meet- en Regeltechniek in de Voedingsindustrie en de Toepassing (Antw + Limb + Br)
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert stap voor stap het gedrag van een regelaar kennen: P, PI, PID en de rol van regelparameters voor een optimale werking van een regelkring. Enkelvoudige en meervoudige regelkring worden toegelicht aan de hand van een instrumentatieschema. Deze theoretische principes worden praktisch toegepast
Opleidingscentra
Opleiding Principes van de Meet- en Regeltechniek in de Voedingsindustrie en de Toepassing (OVL+WVL+Br)
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Je leert stap voor stap het gedrag van een regelaar kennen: P, PI, PID en de rol van regelparameters voor een optimale werking van een regelkring. Enkelvoudige en meervoudige regelkring worden toegelicht aan de hand van een instrumentatieschema. Deze theoretische principes worden praktisch toegepast
Opleidingscentra
Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding worden de processen pasteuriseren, steriliseren en snelkoelen nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
Productontwikkeling: additieven & clean label (online)
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Opleidingscentra
Toepassingen ultrasone procesbewerking op voedingsmiddelen
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Ultrasone geluidsgolven worden steeds meer toegepast op het processen van voedingsmiddelen. In deze praktijkgerichte opleidingen demonstreren we u diverse toepassingen.
Opleidingscentra