36 opleidingen gevonden.
Sorteer
Workshop Smaak
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Smaak van voedingsmiddelen begrijpen en meten is een troef voor de ontwikkeling van succesvolle voeding van de toekomst.
Opleidingscentra
Klassiek gebak in een modern kleedje
(4)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze demo zal Thomas Mahou INBP verschillende klassieke gebakjes omtoveren in een hedendaags en modern jasje.
Hierbij zal hij gebruik maken van nieuwe technieken en handelingen om op een zo efficiënt mogelijke manier mooie hedendaagse patisserie te creëren die zeer herkenbaar is.
Opleidingscentra
De wet van het etiket
(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Deze opleiding leidt tot duidelijke antwoorden mbt de etiketteringswetgeving voor de detailhandelaar: wat & wanneer wel (of niet) etiketteren, allergenen (mondeling of schriftelijk), voedingswaarde berekenen én correct weergeven op een etiket.
Opleidingscentra
Bacteriën in levensmiddelen onder de loep (opleiding levensmiddelenmicrobiologie - STEM)
(2)
Opleidingen voor leerkrachten
Een praktijkgerichte cursus voorzien van de nodige theoretische achtergrondkennis m.b.t levensmiddelenmicrobiologie.
Opleidingscentra
Plant-based voeding: mogelijkheden en gezondheidsaspecten
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Tijdens deze opleiding kijken we naar de beschikbare plant-based ingrediënten en bereidingen en wat we er mee kunnen aanvangen.
Opleidingscentra
De wereld van Brioches
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
In deze opleiding hebben we het over “Brioches”. AmbassadeursDuPain.be zullen uit het eerste boek “Un monde de brioches” een selectie maken waarin verschillende technieken, vullingen en afwerkingen aan bod komen. Typische Franse brioches zullen een étalage vormen met een mooi assortiment.
Opleidingscentra
TA-dag
(1)
Opleidingen voor leerkrachten
Ons jaarlijkse infomoment voor TA’s
Opleidingscentra