Zoek een opleiding

Meer
12 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk alle opleidingen

Demo - Klassiekers van de Franse patisserie

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk alle opleidingen

Demo - Kleine entremets gebakjes

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder genzen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerckhoven is de uitgelezen persoon om deze technieken te demonstreren. Hij heeft zijn strepen verdiend op internationale wedstrijden en
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder grenzen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerckhoven is de uitgelezen persoon om deze technieken te demonstreren. Hij heeft zijn strepen verdiend op internationale wedstrijden en
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Gekoelde degen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gekoelde degen zorgt voor zeer flexibel werken en je kan je energiekosten beperken. Daags voordien degen draaien, en verwerken om 24 tot 48u later af te bakken. Lange rijs, optimale smaak en korst, flexibel werken, wanneer jij of je klant het wenst.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Half afgebakken

(1)
Brood- en banketbakkerij
Voorgebakken producten in al zijn facetten. Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,… Nabakken en evalueren.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk alle opleidingen

Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online

(2)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Opleiding Chocolate Academy voor bakkers, banketbakkers, chocolatiers, patissiers en leerkrachten Bakkerij

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Opleidingen Ranson Inspirations

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens de eindejaarsdemonstraties van Ranson Inspirations ontdekt je wat 2 topchefs in patisserie en chocolaterie met topingrediënten doen. Ontdek ook de heerlijke wereld van patisserie, bakkerij en chocolade tijdens een trendtour door Parijs of Londen.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Opleidingen Syntra 2025-2026 voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij

(2)
Brood- en banketbakkerij
Syntra organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Syntra Midden-Vlaanderen
Syntra West - SBM Brugge
Terug naar boven