14 opleidingen gevonden
Sorteer
Chocolade maken van boon tot reep
(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Demo - Klassiekers van de Franse patisserie
(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Demo - Kleine entremets gebakjes
(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Demo Viennoiserie zonder genzen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerkhoven zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingen voor o.a.
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Demo Viennoiserie zonder grenzen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerkhoven zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingen voor o.a.
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Etikettering van additieven
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Gekoelde degen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gekoelde degen zorgt voor zeer flexibel werken en je kan je energiekosten beperken.
Daags voordien degen draaien, en verwerken om 24 tot 48u later af te bakken.
Lange rijs, optimale smaak en korst, flexibel werken, wanneer jij of je klant het wenst.
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
Half afgebakken
(1)
Brood- en banketbakkerij
Voorgebakken producten in al zijn facetten.
Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,…
Nabakken en evalueren.
Opleidingen voor o.a.
Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online
(2)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
Opleiding Chocolate Academy voor bakkers, banketbakkers, chocolatiers, patissiers en leerkrachten Bakkerij
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre