Zoek een opleiding

Meer
14 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk alle opleidingen

Demo - Klassiekers van de Franse patisserie

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk alle opleidingen

Demo - Kleine entremets gebakjes

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder genzen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerkhoven zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder grenzen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Stijn Van Kerkhoven zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Etikettering van additieven

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingen voor o.a.

Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Gekoelde degen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gekoelde degen zorgt voor zeer flexibel werken en je kan je energiekosten beperken. Daags voordien degen draaien, en verwerken om 24 tot 48u later af te bakken. Lange rijs, optimale smaak en korst, flexibel werken, wanneer jij of je klant het wenst.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

Half afgebakken

(1)
Brood- en banketbakkerij
Voorgebakken producten in al zijn facetten. Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,… Nabakken en evalueren.
Opleidingen voor o.a.

Bakker
Leerkracht
Opleidingscentra
SYNTRA AB
bekijk opleiding

House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online

(2)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Opleiding Chocolate Academy voor bakkers, banketbakkers, chocolatiers, patissiers en leerkrachten Bakkerij

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
Terug naar boven