Zoek een opleiding

Meer
20 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulair ondernemen, geef je producten een tweede leven

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Demo Viennoiserie Zonder Grenzen

(4)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder grenzen (Volzet)

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen (VOLZET)

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

House of Chocolate - High End Pastry

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
bekijk opleiding

House of Chocolate - Spring Ice Cream Demonstration

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
bekijk opleiding

House of Chocolate - Viennoisserie met chef Roel Wagenaar

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online

(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren

(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
Terug naar boven