20 opleidingen gevonden
Sorteer
Chocolade maken van boon tot reep
(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
Circulair ondernemen, geef je producten een tweede leven
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Demo Viennoiserie Zonder Grenzen
(4)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Demo Viennoiserie zonder grenzen (Volzet)
(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen (VOLZET)
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
House of Chocolate - High End Pastry
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
House of Chocolate - Spring Ice Cream Demonstration
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
House of Chocolate - Viennoisserie met chef Roel Wagenaar
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Cargill Chocolate Belgium nv
Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online
(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren
(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra