Zoek een opleiding

Meer
22 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Chocolade sierstukken en gebak thema Pasen

(4)
Brood- en banketbakkerij
Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes. Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulair ondernemen, geef je producten een tweede leven

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Demo Viennoiserie Zonder Grenzen

(5)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen

(2)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Half afgebakken

(1)
Brood- en banketbakkerij
Voorgebakken producten in al zijn facetten. Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,… Nabakken en evalueren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij

(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij (Regio Antwerpen)

(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online

(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren

(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Marsepein als meerwaarde - Thema Lente

(1)
Brood- en banketbakkerij
Sophie deed 23 jaar ervaring op bij patisserie Debaere in Brussel onder de vleugels van chef Thierry Wynant. Nu werkt ze al 3 jaar bij bakkerij Verleysen waar ik ze instaat voor de marsepeinfiguren, decoraties op het gebak en de verjaardagstaarten.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Masterclass bakkerij (brood, viennoiserie en décoratie)

(4)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Terug naar boven