Zoek een opleiding

Meer
23 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

Broodtechnologie

(1)
Brood- en banketbakkerij
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens deze opleiding laten we de deelnemers kennismaken met het chocoladeproductieproces aan de hand van stap voor stap uitleg en concrete recepten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade sierstukken en gebak thema Pasen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes. Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Chocolade sierstukken en gebak thema Pasen - VOLZET

(3)
Brood- en banketbakkerij
Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes. Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulair ondernemen, geef je producten een tweede leven

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Demo Viennoiserie Zonder Grenzen

(4)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Demo Viennoiserie zonder grenzen (Volzet)

(1)
Brood- en banketbakkerij
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Functies van de grondstoffen en processen in deegbereidingen (VOLZET)

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Half afgebakken

(1)
Brood- en banketbakkerij
Voorgebakken producten in al zijn facetten. Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,… Nabakken en evalueren.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Implementeren OIRA Tool Bakkerij - Online

(2)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Industrial Food Innovation

(1)
Brood- en banketbakkerij
In dit traject leer je, onder begeleiding van coaches, concrete nieuwe, bestaande of verbeterde voedingsproducten ontwikkelen, testen en analyseren.
Opleidingscentra
Syntra West
Terug naar boven