10 opleidingen gevonden.
Sorteer
Productontwikkeling: additieven & clean label (online)
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
House of Chocolate - Masterclass Signature Cakes & Pastries
(1)
Brood- en banketbakkerij
During this masterclass you will learn a different approach to creating your cakes, mixing design and technique, taste and textures. Create recipes that are easy in creation but flawless in their execution.
Opleidingscentra
Verbeteren van uw Nutri-score
(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
Theoretische en praktische benadering van tarwe- en bloemkwaliteit
(1)
Brood- en banketbakkerij
Theoretische en praktijkkennis rond kwaliteitsbeoordeling van tarwe, eiwitkwaliteit en amylase activiteit, waterabsorberend vermogen, visco-elastische eigenschappen deeg en beschadigd zetmeel.
Praktijk: baktest en andere analyses.
Opleidingscentra
Opleidingen Syntra West voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij
(1)
Brood- en banketbakkerij
Syntra West organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Opleidingen Syntra Limburg voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij
(1)
Brood- en banketbakkerij
Syntra Limburg organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Opleidingen Syntra Midden-Vlaanderen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij
(1)
Brood- en banketbakkerij
Syntra Midden-Vlaanderen organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Suikerreductie in klein gebak
(1)
Brood- en banketbakkerij
In deze opleiding leren we hoe suiker reductie uit te voeren op moderne patisserie. Hoe smaak en artistiek in balans te houden met metabolisch vriendelijkere suiker alternatieven.
Opleidingscentra
Toepassingen ultrasone procesbewerking op voedingsmiddelen
(1)
Brood- en banketbakkerij
Ultrasone geluidsgolven worden steeds meer toegepast op het processen van voedingsmiddelen. In deze praktijkgerichte opleidingen demonstreren we u diverse toepassingen.
Opleidingscentra
Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren
(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra