Zoek een opleiding

Meer
20 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Belgium Chocolate Summit

(2)
Brood- en banketbakkerij
Tijdens de Belgian Chocolate Summit komen volgende thema’s aan bod: bean-to-bar, gevulde chocoladereep en pralines, chocolade concepten, winkelinrichting.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Brood- en banketbakker - versneld

(1)
Brood- en banketbakkerij
Studies tonen aan dat brood- en banketbakker een beroep is met grote toekomstmogelijkheden. Harde werkers, in combinatie met een creatieve en commerciële feeling kunnen zich zeker en vast onderscheiden in deze sterk veranderende markt.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Chocolade maken van boon tot reep

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Confituur

(1)
Brood- en banketbakkerij
Zelfgemaakte confituur! Een topper om op je ontbijtkaart te plaatsen. Meteen krijgt je zaak een goede naam. Deze opleiding toont hoe het moet en wat er allemaal kan. Na iedere sessie krijg je wat stalen mee die je zelf kan proeven.
Opleidingscentra
Syntra West
bekijk opleiding

Degen op basis van poolish

(1)
Brood- en banketbakkerij
Een basis harde luxedeeg voor stokbrood, een basis brooddeeg voor het maken van brood. Als het net dat tikkeltje meer mag zijn dan is een poolisch als toevoeging een zeer mooi alternatief.
Opleidingscentra
Syntra West - SBM Brugge
bekijk opleiding

Gebak voor chefs: module luxe banketproducten

(1)
Brood- en banketbakkerij
Deze opleiding is ideaal voor mensen met tearoom, koffie- of theehuisje die zelf gebak en broodjes willen maken op een eenvoudige basis.
Opleidingscentra
Syntra Midden-Vlaanderen
bekijk alle opleidingen

Implementeren Oira Tool Bakkerij

(3)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Korte keten : van graankorrel tot brood

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Marshmellows in al hun vormen

(1)
Brood- en banketbakkerij
Marshmallow of spekjes, wie houdt er niet van! Je kent ze wellicht. Een koekje, stukje chocolade en marshmallow en dan het liefste warm. Of marshmallow op een stokje roosteren boven een kampvuurtje of bij de barbecue. Een heerlijk toetje! Marshmellows bestaan onder verschillende vormen en smaken.
Opleidingscentra
Syntra West - SBM Brugge
bekijk alle opleidingen

Oergranen, van volkoren en koren (Richemont)

(4)
Brood- en banketbakkerij
'OERGRANEN' gaat over het gebruik van granen zoals : tarwe, rogge, spelt, meerjarige rogge, einkorn & emmer met aandacht voor de gebruikte technologieën.
Opleidingscentra
Terug naar boven