Operator 4.0 

Het project Operator 4.0 (ism Flanders’ Food, Workitects, Sirris) gaat expliciet in op de koppeling tussen de technologische en de menselijk-sociale kant van digitalisering binnen de voedingsbedrijven, met specifieke aandacht voor de operatoren.

Praktische tips en inzichten vanuit het project hebben we gebundeld in een inspiratiegids. Hiermee inspireren we jou, als zaakvoerder, HR-manager of productiemanager in de voedingssector, om de impact van je digitaliseringsacties op verschillende manieren te bekijken en aan te pakken. Daarnaast ontdek je in de gids de uitdagingen van andere voedingsbedrijven en hoe zij er mee omgingen. Vraag een exemplaar van de inspiratiegids aan via mail: annemie.salu@alimento.be 

WIFI: Samen op smaak gebracht 

Met het WIFI2020-project konden bedrijven inschrijven op een innovatief project om de omslag naar een andere bedrijfsvoering te maken. Tijdens de innovatielabs kregen ze professionele begeleiding tijdens alle fasen van hun veranderingsproces. Wil je zelf deelnemen aan een innovatielab of ontvang je graag het boek ‘Samen op smaak gebracht’? Klik dan hier.

Digitaliseringsprojecten van onze innovatiepartners

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven