Leidinggeven na digitalisering

Hoe krijg ik iedereen mee met de nieuwe digitale aanpak in de productie? Mijn team vindt de oude manier van werken beter! Hoe kan ik iedereen wegwijs maken op het scherm? Ik ben niet zeker dat ze het allemaal begrepen hebben? Hoe controleer ik of die persoon niet te lang op die tablet zit? Met de extra digitale informatie zouden mijn medewerkers toch meer zelf initiatief en betrokkenheid moeten tonen maar dat gebeurt niet. Wat nu? 

Je leidinggevenden zitten na de digitalisering van een aantal processen met heel wat vragen. Bekijk dan zeker onze opleidingen voor leidinggevenden over omgaan met veranderingen, beter communiceren of het coachen van een team. Of schrijf je leidinggevende in voor een leiderschaps-opleiding en krijg een tussenkomst van Alimento.

Communicatievaardigheden voor de 21ste eeuw

Samenwerken en communiceren zijn de sleutel tot een succesvolle organisatie. De manier waarop dit gebeurt, wijzigt razendsnel door de opkomst van nieuwe technologieën en werkmethodes. Bij de shiftwissel zijn storingen van de vorige ploeg enkel online te lezen en administratieve medewerkers missen door het thuiswerk het officieuze overleg aan de koffiemachine.
Niemand ontsnapt hieraan en daarom is het belangrijk dat alle medewerkers de kans krijgen om hun communicatievaardigheden bij te schaven. 

Vind hier meer informatie over onze opleidingen of contacteer ons.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven