Digitale basisvaardigheden: opleiding en digicoach

Voor je medewerkers kan het werken met een pc of tablet op het werk een grote drempel zijn. Sommige medewerkers hebben schrik ‘iets verkeerd te doen’ op de nieuwe PLC-schermen. Ook al heb je een smartphone, toch ontbreekt het je aan ervaring met login en paswoord, werken met een muis of het openen van folders. Zorg dat al je medewerkers mee zijn met de digitale basisvaardigheden. Organiseer een opleiding op maat van je bedrijf in combinatie met een digicoach voor individuele begeleiding op de werkvloer.
Vind hier meer informatie 

Technische vaardigheden

Nieuwe machines en toestellen automatiseren het manueel werk van de operator, die nu wordt geconfronteerd met schermen, data en ledjes. Digitalisering vraagt andere competenties van onze operatoren. Hoe ga je daarmee om?

Door het digitaliseren en robotisering van de productielijn zijn verschuivingen voelbaar in taken en jobs. Operatoren gaan van uitvoerende taken naar meer controle- en toezichtstaken. Complexiteit van het machinepark neemt toe en technische vaardigheden zijn meer en meer nodig.
Breng het technisch potentieel van je medewerkers in kaart en verhoog hun technische kennis met een modulair traject. Klik hier voor meer informatie.  

Digitale tools voor operatoren en leidinggevenden

Sommige leidinggevenden groeien door vanuit een operationele job en zijn niet helemaal vertrouwd met een aantal veel gebruikte programma’s zoals Outlook, Teams of Excel. Andere medewerkers hebben deze programma’s al doende leren gebruiken maar beheersen een aantal basisfuncties niet voldoende.
Vind je opleiding op maat hier.

Veilig werken met IT 

Ondanks vele waarschuwingen worden toch nog bijlagen van spam-mails geopend. Medewerkers stellen zich vragen over de privacywetgeving en hoe ze moeten omgaan met de informatie die binnenkomt. Hoe kunnen medewerkers social media op correcte manier professioneel gebruiken? 
Schrijf je medewerker in voor een opleiding rond bijvoorbeeld cybersecurity, digital awareness, gebruik van LinkedIn of de GDPR-regels en krijg een tussenkomst van Alimento.
 

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven