• Het sectoraal opleidingsplan in de praktijk

  Een opleidingsplan opstellen is niet vrijblijvend. Alle bedrijven met 20 of meer werknemers zijn daartoe gebonden. Bedrijven die deze verplichting niet naleven, verliezen het recht op een financiële tussenkomst van Alimento voor de opleidingen van hun personeel. Om je te helpen heeft Alimento een duidelijke handleiding uitgewerkt.

  • Sectoraal opleidingsplan

   De sector CAO bevat een aantal verplichtingen over opleiding. Om zowel werknemersafgevaardigden als bedrijven hierover te informeren hebben we een gids opgesteld. Naast de verplichtingen uit de CAO gaat de gids dieper in op het opleidingsoverleg, met nuttige tips om dit voor te bereiden.

  • Een opleidingsplan opstellen van A tot Z

   Ben je HR-manager of opleidingsverantwoordelijke? Zoals je waarschijnlijk weet, bent je als bedrijf verplicht op een opleidingsplan op te stellen indien je meer dan 20 werknemers hebt. Om je hierbij te helpen hebben we een uitgebreide handleiding ontwikkeld.

 • De opleidingsbalans

  Meten is weten en dat geldt natuurlijk ook voor de opleidingsinspanningen van jouw bedrijf. Alimento ontwikkelde een eenvoudige tool waarmee je in een handomdraai weet hoeveel opleidingen jouw personeel volgt.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven