Wenst u opleidingen aan te bieden die gericht zijn op werknemers binnen de voedingsindustrie, dan kan u uw klanten de mogelijkheid bieden om van een financiële tussenkomst te genieten via Alimento. Hiervoor dient u als opleidingsorganisatie erkend te worden door Alimento. Dit kan mede door een Qfor Food of FoodScan by Qfor-certificaat te behalen.

Erkenning door Alimento - IPV vzw

Om uw organisatie door Alimento te laten erkennen, zijn er twee stappen te doorlopen:

1. Een certificaat Qfor Food of FoodScan by Qfor behalen via CertUp

Het auditproces dat u zal doorlopen is afhankelijk van of u opteert voor een Qfor ClientScan of voor een FoodScan by Qfor, al dan niet in combinatie met een Qfor ProcessScan of KMO-portefeuilleaudit. Aarzel niet om met ons contact te nemen om na te gaan welke auditmethode het best aansluit bij uw noden en vragen.

2. Een overeenkomst met Alimento afsluiten

Het is belangrijk dat u naast het doorlopen van één van voornoemde audits, ook een overeenkomst afsluit met Alimento. Het volstaat contact met onze adviseurs op te nemen telefonisch of via mail.

Het erkenningsproces

Eenmaal de overeenkomst afgesloten is met ons, bezorgen wij u daaropvolgend de nodige informatie met betrekking tot:

  • Te vervullen voorwaarden voor het verkrijgen van subsidies via Alimento
  • Verplichte vermeldingen op de factuur
  • Lijst met opleidingsadviseurs en dossierbeheerders van Alimento
  • Vragenlijst 'Qfor – Module Food': deze vragenlijst dient u in te vullen en door te sturen, hetzij aan de auditor van CertUp in geval het een eerste Alimento erkenning betreft, hetzij rechtstreeks aan Alimento indien het een vernieuwing van uw erkenning betreft. Welke van beide opties u dient te volgen, zal u bij de opstart van de offerte bij CertUp meegedeeld worden. 
  • Overeenkomst opleidingsorganisatie voor op maat opleidingen. De ondertekende overeenkomst dient u per post aan Alimento IPV-vzw te bezorgen na het behalen van uw Qfor Food of Foodscan by Qfor. 

Contacteer CertUp

Meer info via de website van CertUp

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven