Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Au terme de la formation, les participants seront capables, de manière autonome, de préparer, réaliser et contrôler une production sur une ligne semi-automatisée.
Locatie Verviers Referentie IFP/242/43/2102/24252/01 Tussenkomst 150 EUR/jour/pers (max 450/jour/pers pour 3 pers) Startdatum Consultez calendrier formateur Lesgevers FORMALIM Verviers Praktische info Muriel Marique087- 78 95 82 muriel.marique@forem.beFORMALIM Verviers Loonkost - VOV En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )