Samenvatting
Coaching op maat voor meer inzicht en handvaten op het vlak van motivatie & werkplezier, stress en werkdruk, work-life integratie, alsook in het kader van leerkansen en persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep
Professionals en leidinggevenden. Individuele coaching is relevant voor mensen die streven naar persoonlijke groei, het overwinnen van obstakels & het behalen van doelen.

Doelstelling
Een individuele coaching brengt heel wat teweeg. Het brengt nieuwe inzichten, creëert bewustzijn en helpt om eigen denkpatronen in perspectief te zetten, alsook zichzelf verder te ontwikkelen.

Inhoud
Tijdens een individueel coachingstraject werken we volledig op maat en begeleiden we als coach het proces.

Kennismaking & intake
Vooraleer een coachingstraject op te starten, voorzien we de nodige ruimte voor een kennismakingsgesprek en intake. Het is belangrijk dat het coachingstraject in alle vertrouwen kan plaatsvinden binnen een veilige omgeving en we samen het doel van het traject kunnen exploreren.

Coachingsessies
Tijdens het traject voorzien we een aantal opeenvolgende coachingsessies van 2 uur. Tussen de sessies door wordt er eveneens ruimte voorzien om verder te reflecteren, te exploreren en zaken verder in de praktijk af te toetsen.

Nabespreking
In navolging van de coachingsessies wordt er een afrondend gesprek voorzien waarbij er plaats wordt gemaakt voor reflecties en waarbij inzichten worden verankerd. Samen koppelen we eveneens terug naar de organisatie zodat de groei ook nadien verder kan gestimuleerd worden.

Werkvorm
Coaching.

Duur
Intake, 2 sessies van 2 uur, afrondend gesprek. Variaties zijn mogelijk.

Praktisch
Coaching kan op locatie of in-house georganiseerd worden.

Praktisch

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ils Stevens

Adviseur
0476 91 08 42
Terug naar boven