Samenvatting
Op basis van een analyse van de noodzakelijke en de aanwezige digitale vaardigheden op de werkvloer maakt een expert een opleidingsplan op voor het betrokken team.


Inhoud
Binnen een team zijn er soms grote verschillen in de manier waarop men omgaat met de nieuwe gedigitaliseerde manier van werken. Sommige medewerkers zijn mee, anderen hebben veel moeite om te volgen en enkelen dreigen zelfs af te haken. Hoe weet je wie ondersteuning nodig heeft en welke opleiding voor hen het meest geschikt zijn?

Een expert bekijkt samen met jou welke digitale vaardigheden binnen het team ontbreken en helpt bij het opmaken van een opleidingsplan voor elke werknemer en de hele afdeling.

Methodiek
Een expert maakt in samenwerking met de betrokken personen op de werkvloer een analyse van de noodzakelijke digitale competenties enerzijds en de aanwezige competenties bij je medewerkers anderzijds. Het resultaat van de begeleiding is een uitgewerkt opleidingsplan voor je team.

Klik hier

Doelgroep
Elke organisatie die in kaart wil brengen welke ondersteuning zijn medewerkers nodig hebben bij het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden.

Prijs: contacteer de adviseur

Praktisch

Locatie
Bij u in de organisatie
Referentie
IPV/242/47/0303001/01
Tijdsduur
Nog vast te leggen
Startdatum
Contacteer de lesgever
Lesgevers
nog vast te leggen
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Annemie Salu

Adviseur Loopbaanfonds
0472 092 380
Terug naar boven